in

Bologna, casă de bătrâni transformată într-o casă a groazei: ”Toți muriți, trebuie să vă eliminăm unul câte unul”

Scandal de proporții la San Benedetto Val di Sambro, o localitate situată în provincia Bologna, după ce au fost făcute publice imagini și video de la o casă de îngrijire a bătrânilor. Mărturiile celor abuzați sunt incredibile, iar pacienții acelei case în care ar fi trebuit să fie îngrijiți, au fost marcați de ceea ce au trăit: “Ne-au tratat ca pe niște porci”, a povestit un bătrân.

Casa a fost închisă iar bătrânii au fost ”eliberați” și duși în alte structuri. Mărturiile lor au fost șocante.

Carabinierii au arestat patru persoane: proprietarul și trei dintre angajații săi, responsabili pentru abuz fizic, mental și sexual împotriva pacienților. Cele trei îngrijitoare, despre care încă nu s-a publicat naționalitatea, împreună cu proprietarul i-au terorizat pe bătrânii internați.“Deci, toți muriți, trebuie să vă eliminăm unul câte unul” , este doar una dintre expresiile șocante interceptate de poliție, după instalarea unor mijloace de înregistrare foto și video. Ulterior s-a dovedit că bătrânii erau ținuți în frig, malnutriți și nu li se permitea să meargă la baie.

Mai mult, șeful casei de îngrijire medicală este, de asemenea, acuzat că a violat o femeie în vârstă de nouăzeci de ani, obligând-o să aibă o relație sexuală completă.

Chinul bătrânilor a luat sfârșit după ce militarii de la Benemerita di Vergato, timp de câteva săptămâni au pus sub observație casa și, cu ajutorul unor mijloace de înregistrare au reușit să adune probe care au ilustrat coșmarul prin care treceau pacienții.

VIDEO AICI

Italian de 90 de ani, a sărit pe românca ce-l îngrijea la centrul de bătrâni. Judecat pentru abuz sexual

Italienii își caută de muncă în Spania, au devenit a treia cea mai mare comunitate, după români și marocani

Explozie puternică la Rocca di Papa, lângă Roma: zece persoane rănite , printre care 3 COPII și PRIMARUL orașului