in

Italia, viol inventat de o bătrână de 87 de ani, un zidar român a făcut închisoare nevinovat

Acuzația josnică că a abuzat sexual o femeie de 87 de ani, și o lună și jumătate de închisoare: dar totul era inventat. Acum avocatul său va depune plângere pentru calomnie agravată.

Zile la rând, săptămâni, faptele petrecute la Castelcovati au ținut prima pagină a ziarelor locale. La un an și trei luni distanță a fost scris cuvântul final: Saint Petrișor, zidar român de 32 de ani, nu a abuzat de vecina sa de 87 de ani.

De cazul care datează de pe întâi octombrie 2016 s-au ocupat și criminaliștii din Parma, care au concluzionat fără nicio îndoială că ADN-ul prezent pe patul femeii nu era cel al zidarului, ci al unui alt vecin prin intermediul căruia femeia voia să-l pedepsească pe imigrantul cu care nu era în relații bune.

Pe timpul anchetelor Saint Petrișor a stat la închisoare 45 de zile. În ciuda eliberării și a dovezilor evidente de nevinovăție, bătrâna s-a opus de două ori clasării cazului, însă acum judecătorul de instrucție a declarat închisă definitiv ancheta, care însă va avea o consecință: avocatul zidarului, întors de mai multe luni în România, după ce a iertat-o în mod public pe acuzatoare, o va denunța pe femeia de 87 de ani pentru calomnie agravată, cerând despăgubiri pentru încarcerare pe nedrept.

Cazul a șocat atunci Italia. «M-a violat o oră», a declarat bătrâna diabolică de 87 de ani. Apoi a recunoscut că a inventat totul, pentru că românul îi era antipatic.

Cazul incredibil începe în octombrie2016, când femeia de 87 de ani din Castelcovati, localitate din vestul provinciei Brescia, s-a dus la carabinieri povestind că a fost violată în locuința sa de vecin, un român de 32 de ani. «M-a violat o oră», a povestit femeia. „Timp de o oră am fost pradă violului” – a povestit bătrâna judecătorului de instrucție Luca Tringali, reafirmând ceea ce spusese anchetatorilor la momentul denunțului. ”Sunt foarte sigură. El deseori era beat și am avut neînțelegeri pentru că din locuința sa se auzea mereu gălăgie”.

Românul a fost imediat arestat, însă după 45 de zile de închisoare a fost eliberat. Profilul biologic al urmelor găsite pe cearceaful patului scenă a presupusului viol era al unui vecin de 68 de ani, care avea o relație cu bătrâna.

Potrivit anchetatorilor bătrâna, asupra căreia medicii au evidențiat în mod efectiv leziuni compatibile cu un raport sexual, ar fi inventat violul cu unicul scop de a-l îndepărta din clădirea de locuințe pe românul de 32 de ani (proprietar al unui apartament în care locuiește cu soția și doi copii mici) cu care a avut mereu o relație conflictuală.

Românul a declarat, la eliberare: «Îi mulțumesc lui Dumnezeu că deși au fost spălate cearceafurile au rămas urme biologice: acel ADN m-a salvat. Fără examenul ADN aș fi rămas la închisoare», a spus Saint Petrișor, acum de 34 de ani, tată a doi copii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Gaura neagră de la București: De ce nu vedem nuclee de români activi în politica italiană, spaniolă, franceză, britanică sau germană?

Padova, CASA GROAZEI: fetiță română violată și maltratată timp de cinci ani de doi bărbați, cu acordul soției unuia dintre ei