in

Padova, CASA GROAZEI: fetiță română violată și maltratată timp de cinci ani de doi bărbați, cu acordul soției unuia dintre ei

În acea zi în casă sunt doar fiica nou-născută și, la etajul inferior, un frate care se uită la TV. Într-o cămăruță, acea micuță musafiră de 13 ani sosită cu numai trei luni înainte. Dintr-odată el deschide ușa, o insultă, o amenință lovind-o cu o palmă peste față și o terorizează. Apoi îi smulge pijamaua, lăsând-o goală și trântind-o pe pat. Și acolo se consumă violul. Primul dintr-o serie de abuzuri sexuale – care vor avea loc de două, trei ori pe săptămână pentru a-i satisface instinctele sexuale animalice – care au durat cinci ani, cel puțin până în martie 2013, scrie Il Mattino di Padova.

Scena acelui masacru asupra inocenței unei copile, casa unui amic al agresorului «care nu face nimic pentru a împiedica evenimentul ajungând să cedeze unul dintre propriile dormitoare pentru a fi folosit în acel scop», se citește într-unul dintre documentele anchetei.

Dar aceste violuri vor fi comise în trei ocazii și de cumnatul beat mort, în timp ce sora acestuia din urmă (soția primului), poate fiind la cunoștința acelor abuzuri, poate fiind dezinteresată de ceea ce se întâmpla, își va descătușa furia maltratând fetița, ascunzând-o de lumea exterioară și obligând-o să-i îngrijească copiii.

Vinovați sunt toți trei, cei doi soți și ruda de origine română: nicio îndoială potrivit procurorilor care au crezut în trista și disperata mărturie făcută de victimă, izolată de lume, inclusiv de familia de origine, și nelăsată să meargă la școală, astăzi o femeie de 22 de ani care și-a refăcut existența departe de Padova. Și departe de Italia.

Astfel, procurorul Benedetto Roberti a cerut judecătorilor condamnarea la 8 ani de închisoare și pedeapsa accesorie de interzicere a apropierii de locurilor frecventate de minori pentru Eugen Petrică Imbrea, de 44 de ani din Padova,  muncitor la fabrica de bere Peroni; 6 ani pentru cumnatul Marcel Imbrea, de 42 de ani, deja arestat în 2010 pentru furtul unor fazani valoroși de la o vilă din Mira, de negăsit din 2014 dar actualmente rezident în Spania, ambii acuzați de viol continuat și agravat asupra unei minore de 14 ani; 2 ani  cu suspendarea condiționată a pedepsei pentru Ionela Elena Imbrea, de 38 de ani, soția lui Petrică și sora lui Marcel, chemată să răspundă pentru rele tratamente.

Povestirea victimei este înfiorătoare. Victimă care și-a deschis sufletul în fața unui psiholog, consultant la Procuratura din Padova. În vara lui 2008, mama (rezidentă în Franța pentru muncă) decide să-și încredințeze fiica cuplului de conaționali (familia Imbrea). Cuplu pe care îl întâlnește în timp ce se află în vacanță în satul din România din care provine familia.

La scurt timp după sosirea la Padova, unde trăiește familia Imbrea, micuța descoperă infernul: abuzuri sexuale continue, bătăi, amenințări cu moartea chiar și din partea Ionelei. Copilei i se permit numai câteva minute pe zi din când în când ca să meargă la supermarket. Nicio amiciție. Niciun contact cu exteriorul: confirmarea este italiana sa proastă. Avea doar obligația să se ocupe de treburile casnice și să îngrijească copiii cuplului în schimbul unor reîncărcări ale cartelei telefonice.

În 2013 mama vine să o viziteze și înțelege că fiicei i s-a întâmplat ceva. Iată de ce a decis să o mute cu ea în Franța: numai aici va ajunge să cunoască adevărul astfel că Petrică și Ionela Imbrea, temându-se de ce era mai rău, se grăbesc să se ducă la ea pentru a o convinge să renunțe. Cel mult să prezinte un denunț în România unde pentru infracțiunile sexuale este posibil să se comute pedeapsa într-o despăgubire a daunelor.

Mama și fiica refuză. Și se prezintă la chestura din Asti unde prezintă denunț: actele sunt transmise la Procuratura din Padova unde a fost demarată ancheta încheiată cu trimiterea în judecată a celor trei inculpați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, viol inventat de o bătrână de 87 de ani, un zidar român a făcut închisoare nevinovat

Accident feroviar în Italia, nu sunt români printre victime