Menu
in

Bologna, șofer român de TIR, mort carbonizat în cabină, locuia în Italia și avea cinci copii

Un şofer de TIR a murit carbonizat în cabină, după ce două camioane au ars pe o autostradă din Italia. Cele două camioane făcute scrum s-au ciocnit, iar un al treilea a încercat să le evite şi a ieşit de pe şosea, în decor. Șoferul mort este un român de 68 de ani, Gheorghe Pantea Moglan, rezident la Oderzo, provincia Trevizo, căsătorit și tată a cinci copii.

Două camioane s-au ciocnit pe A14, în zona Borgo Panigale, Bologna, în direcția San Lazzaro. Șoferul unuia dintre camioane a murit, ars în cabina incendiată.

Accidentul s-a produs la câțiva metri distanță de locul unde anul trecut, pe 6 august, a explodat o cisternă cu lichide inflamabile care a tamponat din spate un TIR. Două persoane și-au pierdut viața atunci și aproximativ zece au fost rănite.

În accidentul de ieri, conform primelor reconstituiri, două camioane s-au tamponat din cauza nepăstrării unei distanțe regulamentare de mers, după care au luat foc. Un al treilea a fost implicat în accident din cauza manevrei pe care a făcut-o cu scopul de a evita primele două vehicule cuprinse de flăcări. 

Șoferul acestuia din urmă a fost transportat la Spitalul Maggiore din Bologna cu o fractură la umăr și vânătăi la membrele superioare. În schimb, șoferul vehiculului care a provocat coliziunea a murit carbonizat în cabina sa. Avea 68 de ani.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version