in

Accident teribil la Palestrina, o româncă a murit iar fiul ei de 12 ani este în stare gravă

Un Smart condus de o româncă de 28 de ani, în Italia, a fost făcut praf, după impactul cu un camion. Tânăra a murit pe loc, fiul ei e în stare critică.

Un dramatic accident rutier a avut loc luni 29 iulie, în urma căruia o româncă și-a pierdut viața, iar fiul ei, care se afla în maşina condusă de tânără este grav rănit și se zbate între viață și moarte. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30 la Palestrina, o localitate din apropierea Romei, scrie observator.tv, citând presa italiană.

Automobilul Smart condus de mama româncă în vârstă de 28 de ani s-a ciocnit violent cu un camion pe via Quadrelle, între localitățile Valmontone și Palestrina, după care a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un stâlp de la marginea șoselei. Femeia a decedat pe loc, fiul ei de 12 ani este grav rănit și a fost transportat cu elicopterul la un spital din Roma.

La locul accidentului s-au prezentat pe lângă personalul sanitar de la 118, carabinierii și pompierii care au fost nevoiți să extragă trupurile victimelor dintre fiarele distorsionate ale mașinii.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

La Torino a fost pusă piatra de temelie a bisericii din singurul cimitir ortodox român din Italia. Deja au fost înmormântați acolo 45 de români

Făcea trafic de droguri între Italia și UK, român prins cu cocaină în valoare de aproape 2 milioane de euro