in

Accident teribil la Palestrina, o româncă a murit iar fiul ei de 12 ani este în stare gravă

Un Smart condus de o româncă de 28 de ani, în Italia, a fost făcut praf, după impactul cu un camion. Tânăra a murit pe loc, fiul ei e în stare critică.

Un dramatic accident rutier a avut loc luni 29 iulie, în urma căruia o româncă și-a pierdut viața, iar fiul ei, care se afla în maşina condusă de tânără este grav rănit și se zbate între viață și moarte. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30 la Palestrina, o localitate din apropierea Romei, scrie observator.tv, citând presa italiană.

Automobilul Smart condus de mama româncă în vârstă de 28 de ani s-a ciocnit violent cu un camion pe via Quadrelle, între localitățile Valmontone și Palestrina, după care a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un stâlp de la marginea șoselei. Femeia a decedat pe loc, fiul ei de 12 ani este grav rănit și a fost transportat cu elicopterul la un spital din Roma.

La locul accidentului s-au prezentat pe lângă personalul sanitar de la 118, carabinierii și pompierii care au fost nevoiți să extragă trupurile victimelor dintre fiarele distorsionate ale mașinii.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ