in

Caserta, a lovit mortal un român și a rănit grav pe prietena acestuia. Șofer italian, cât pe ce să fie linșat de trecători

Un român în vârstă de 44 de ani a murit iar prietena sa, de 33 de ani, a fost transportată în stare foarte gravă, fiind supusă unei intervenții chirurgicale, în urma unui grav accident de circulație care a avut loc noaptea trecută în localitatea Levagnole di Mondragone, provincia Campagna.

Cei doi au fost loviți în plin de mașina condusă de un șofer italian de 28 de ani, care, deși a oprit să acorde primul ajutor, a riscat să fie linșat de persoanele care au fost martore.

Constantin Cristinel Măruțoiu și prietena sa, Ancuța Ginfaelen, treceau strada situată în zona vechii artere Domiziana, de-a lungul litoralului, când au fost loviți în plin de un autoturism condus de Ciro S., un italian în vârstă de 28 de ani. Românul a murit pe loc, în timp ce prietena sa a fost transferată de urgență la Napoli. Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale și se află în acest moment în condiții grave.

Carabinierii sosiți la fața locului au deschis o anchetă. Totodată au dus șoferul italian la sediu, acesta fiind cât pe ce să fie linșat de trecătorii care au asistat la accident.

Nu au fost comunicate alte detalii referitoare la dinamica accidentului. Încă nu s-a precizat dacă șoferul avea viteză mare, a pierdut controlul volanului sau cei doi români au trecut strada printr-un loc permis sau fără să se asigure.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Cad primele capete în cazul crimelor de la Caracal. Poliţistul care a preluat apelul Alexandrei la 112 nu a încercat să ajute victima

La Torino a fost pusă piatra de temelie a bisericii din singurul cimitir ortodox român din Italia. Deja au fost înmormântați acolo 45 de români