in

Accident mortal pe drumul dintre Foogia și Manfredonia, român arestat, acuzat că ar fi lovit un motociclist italian

Un român în vârstă de 24 de ani a fost arestat și acuzat de ucidere din culpă după ce a provocat moartea unui motociclist italian de 30 de ani. Din primele cercetări rezultă că românul ar fi avut intenția să întoarcă brusc mașina, fără însă să se asigure că din spate venea cu viteză o motocicletă. Impactul a fost mortal pentru Simone Capozzi, italianul a murit instantaneu.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, 8 iunie, de-a lungul drumului statal dintre Foggia și Manfredonia, regiunea Puglia.

Adrian Ionuț Cojocaru, care conducea un Fiat Punto, se pare că a vrut să schimbe direcția de mers a mașinii și a încercat să facă o inversare de sens. Fie că nu s-a asigurat, fie că viteza cu care se deplasa motociclistul era foarte mare, nu i-au permis românului să îl vadă la timp pe italian și l-a izbit în plin.

Cu toate acestea, reconstrucția dinamicii accidentelor nu este încă în întregime clară. Datorită impactului violent, motociclistul a murit pe loc.

Accident teribil în Italia: trei tinere și-au pierdut viața iar una e în stare foarte gravă, una din ele era româncă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ragusa, româncă ajunsă în ultimul stadiu de degradare: își obliga fetița de 13 ani să se prostitueze pentru țigări și băutură

Italia, ți-ai dat demisia și apoi te-ai răzgândit? Iată în ce condiții te poți reîntoarce la muncă