in

Ragusa, româncă ajunsă în ultimul stadiu de degradare: își obliga fetița de 13 ani să se prostitueze pentru țigări și băutură

O femeie din România a fost prinsă de autoritățile din Italia în timp ce-și obliga fata de doar 13 ani să se prostitueze. Femeia trăia de pe banii obținuți de fiica sa. Teribila descoperire a fost făcută de oamenii legii din localitatea Ragusa, din Sicilia.

Poliția i-a reținut pe mama fetiței și pe patru dintre „clienții” acesteia, doi italieni și doi marocani. Unul dintre pedofilii care abuzau de fată era un bătrân de 90 de ani.

Femeia n-avea nimic și o oferea pe fata sa în schimbul unui acoperiș sub care să doarmă în câte o noapte, a unei sticle cu vin sau cu bere sau contra unor sume de bani. Uneori o obliga să se prostitueze chiar și pentru țigări, scrie libertatea.ro, citând presa italiană.

Mama va fi judecată pentru exploatare de minori, iar cei patru clienți pentru pedofilie. Fata a fost plasată într-un centru specializat și va beneficia de ședințe la un psiholog.

S-a răzbunat pe soțul italian, o bătea și forța să se prostitueze: opt ani de pușcărie și 60.000 de euro despăgubiri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident teribil în Italia: trei tinere și-au pierdut viața iar una e în stare foarte gravă, una din ele era româncă

Accident mortal pe drumul dintre Foogia și Manfredonia, român arestat, acuzat că ar fi lovit un motociclist italian