in

VIDEO șoc: Un român a căzut cu camionul de pe viaduct de la 20 metri înălțime, pe autostrada A6 din Italia

A căzut cu camionul de pe viaduct lângă Savona

A căzut cu camionul de pe viaduct lângă Savona – Doar întâmplarea a făcut ca vehiculul prăbușit de la 20 de metri să nu cadă peste muncitorii care lucrau la baza viaductului, pe un șantier pe tronsonul Ceva-Millesimo al autostrăzii A6. Șoferul român este internat cu prognostic rezervat Santa Corona di Pietra Ligure.

Italia, tânără de 26 de ani, mamă a doi copii, moartă într-un accident pe A28, asigurarea: ”Viața ei valorează 30 de mii de euro”

A căzut cu camionul de pe viaduct lângă Savona

Ajutoarele au fost mobilizate în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri, 8 februarie, la ora 12.43, de-a lungul tronsonului Ceva-Millesimo al autostrăzii A6 Torino-Savona, la doi kilometri, chiar înaintea stației de taxare Millesimo, în direcția Savona.

Accidentul a implicat un camion care, din motive încă investigate, s-a prăbușit de pe viaductul Geve. După ce a doborât balustrada din dreapta a căzut în gol aproximativ 20 de metri. Centrul de operațiuni 112 a mobilizat pompierii (din Cuneo și Savona, cu ajutorul unității de câini), Crucea Roșie din Millesimo, Crucea Albă din Cairo Montenotte, serviciul de ambulanță, Polstrada și elicopterul Grifo.

Șoferul autovehiculului, un bărbat de 40 de ani, de naționalitate română, a fost transportat în cod roșu pe calea aerului la camera de urgență a spitalului „Santa Corona2” din Pietra Ligure. Prognosticul este confidențial.

Autocar cu români care veneau în Italia, ACCIDENT TERIBIL ÎN SLOVENIA: trei români morți și patru răniți

Muncitorii erau în pauza de prânz

Vehiculul greu a ieșit în apropierea unui șantier. Din fericire, în acel moment, muncitorii părăsiseră temporar locurile de muncă pentru a merge să ia prânzul. Capul motor și remorca au fost complet distruse.

„Din imaginile camerelor interne de supraveghere – informează Autostrada dei Fiori într-o notă – s-ar părea că vehiculul, care transporta un container, ocolind o curbă spre stânga, ar fi pierdut în mod independent controlul, făcând încărcătura instabilă și provocând declanșarea răsturnării mai întâi a remorcii și apoi a capului tractor care a lovit noile bariere metalice și a trecut peste acestea”, scrie targatocn.it.

Se numea Ioan Pușcașu bărbatul de 45 de ani lovit și ucis pe via Aurelia de o mașină

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Românul condamnat 24 de ani închisoare

Românul condamnat la 24 de ani de închisoare: și-a omorât fostul iubit, un pensionar de 82 de ani, cu drujba

Eveniment neașteptat bordul feribot

Italia, eveniment neașteptat la bordul unui feribot: o femeie a născut înainte de a ajunge pe uscat, comandantul a tăiat cordonul ombilical