in

Românul condamnat la 24 de ani de închisoare: și-a omorât fostul iubit, un pensionar de 82 de ani, cu drujba

Românul Dorel Grec a fost condamnat de instanță la 24 de ani de închisoare pentru că și-a ucis fostul iubit, Pierantonio Secondi, cu o drujbă. Asasinarea pensionarului din Porta Romana din Milano a avut loc pe Via Giulio Romano la 6 decembrie 2021, scrie milanotoday.it.

Românul era muncitor la depozitul farmaciei Petrini din Melegnano. Căsătorit, chiar dacă în fapt despărțit de soție, este și tată a doi copii.

Între român și Secondi (82 de ani) a existat o relație care a început în urmă cu aproximativ un an înaintea crimei și căreia bătrânul i-a pus capăt în acea vară. Un final pe care românul, chiar denunțat de bătrân pentru hărțuire, nu l-a acceptat.

Citiți aici toate amănuntele despre această crimă: Cine este Dorel Grec, ucigașul cu drujba care a îngrozit Italia

Românul condamnat la 24 de ani de închisoare

Să derulăm din nou evenimentele. Românul în vârstă de 36 de ani nu a acceptat sfârșitul poveștii de dragoste cu bătrânul. Acesta a apărut la casa bătrânului cu o drujbă, pe care a folosit-o pentru a face o gaură în ușă și a-i tăia mâna. Bărbatul a fost apoi rănit mortal cu două lovituri de cuțit adânci în gât.

Judecătorii, pe lângă pedepsele accesorii de ritual, i-au aplicat lui Grecu măsura de siguranță a liberării condiționate pe o perioadă de cinci ani, după executarea pedepsei, și au stabilit o despăgubire de 200.000 de euro pentru fiecare dintre cei trei frați, părți civile în proces. „Prea puțin pentru ceea ce a făcut și cum a făcut”, au spus membrii familiei pensionarului.

A fost încă o crimă anunțată, a reamintit avocatul fraților Secondi, explicând că, în lunile dinaintea tragediei, bătrânul ceruse o agravare a măsurii de interdicție de apropiere dispusă de judecător din cauza amenințărilor continue pe care le primea.

”După bătaie”, a explicat avocatul, ”Grec îmi spusese că veți citi în ziare despre crima de la Porta Romana”. Instanța va depune motivarea în termen de 90 de zile: nu este exclus un recurs.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
Milionar la loto cu 1 euro

Milionar la Loto cu 1 euro: „Banii au ajuns la un muncitor cu familie, sunt pe mâini bune”

A căzut cu camionul de pe viaduct lângă Savona

VIDEO șoc: Un român a căzut cu camionul de pe viaduct de la 20 metri înălțime, pe autostrada A6 din Italia