in

Se numea Ioan Pușcașu bărbatul de 45 de ani lovit și ucis pe via Aurelia de o mașină


Ioan Pușcașu, lovit și ucis de o mașină pe via Aurelia, în apropiere de Montalto di Castro, ar fi implinit 45 de ani în 29 ianuarie.

Constantin a plecat din Italia spre România, dar nu a mai ajuns. A fost găsit mort

Bărbatul a fost lovit de-a lungul străzii Aurelia, la km 113, și ucis în după-amiaza târziu de duminică, 22 ianuarie, de un Citroen C5: șoferul, MM, 56 de ani, italian din Civitavecchia, nu s-a oprit la locul accidentului. Dar s-a prezentat la scurt timp la carabinieri, susținând că nu și-a dat seama că a lovit un om. ”Am crezut că am lovit un animal”, a susținut șoferul.

Ioan Pușcașu, lovit și ucis de o mașină pe via Aurelia

Muncitorul de origine română mergea pe marginea drumului și a fost lovit în plin de mașina care venea din spatele lui. A fost aruncat dincolo de axul central, cu consecința că trupul său a fost apoi lovit și mutilat de alte câteva vehicule care soseau în direcția opusă, spre Grosseto: o moarte îngrozitoare.

Un autocar românesc s-a răsturnat pe autostradă în apropiere de Padova: zeci de răniți, o persoană în stare gravă

Nu a fost dispusă autopsia

Procurorul din Civitavecchia a dechis pe numele șoferului de 56 de ani un dosar de omor rutier, cu circumstanța agravantă a fugii de la locul accidentului. Procurorul nu a considerat necesară efectuarea autopsiei a ceea ce a rămas din bietul trup al victimei, cauzele decesului din cauza investiției fiind clare, eliberând deja actele pentru înmormântare. Dar s-a dispus o expertiză, relatează viterbonews24.it.

Ioan Pușcașu, care se afla de câțiva ani în Italia și care cel mai recent a fost domiciliat în Tarquinia, lucra ca muncitor, ca operator de drujbă și responsabil cu controlul vegetației, la Inam, o companie mare cu sediul la Roma si cu sediu operațional în Montalto di Castro. Ioan Pușcașu lasă în urmă în România un băiat de 14 ani și doi frați gemeni. Cadavrul a fost repatriat duminică, iar înmormântarea va avea loc în orașul natal al familiei, Botoșani, în zilele următoare.

Accident rutier în Abruzzo, tânăr român de 22 de ani moare într-o coliziune frontală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia copilul naște mașină

Italia: copilul se naște în mașină, părinții îl numesc ANAS, ca agenția care gestionează rețeaua stradală

Italia moare subit ultima zi de muncă

Italia: moare subit la 58 de ani, în ultima zi de muncă, în timp ce sărbătorea cu colegii pensionarea