in

Accident rutier în Abruzzo, tânăr român de 22 de ani moare într-o coliziune frontală

Român mort în accident în Abruzzo. În această dimineață, cu puțin înainte de ora 7, o echipă de pompieri de la detașamentul Nereto a intervenit la Km 5+300 al SP8 (Strada Provinciale 8 Bonifica del Salinello) în municipiul Sant’Omero, Abruzzo, în urma unui accident rutier.

Tânăr român de 17 ani ucis în accident la Caravaggio, mergea cu scuterul să-și vadă iubita

Român mort în accident în Abruzzo

În accident au fost implicate un camion frigorific Iveco Stralis condus de un șofer în vârstă de 46 de ani și un Fiat Punto condus de un șofer în vârstă de 22 de ani, scrie abbruzzolive.it.

Într-o curbă, mașina, care circula pe drumul provincial spre mare, s-a ciocnit frontal cu camionul. Din cauza impactului violent, tânărul șofer de origine română, Bănuţ Geo Stefan, domiciliat în Controguerra, a murit.

Personalul medical nu a putut face nimic

Personalul sanitar de la 118 intervenit la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul șoferului român. Cu toate acestea, șoferul camionului a scăpat fără răni.

Pompierii au procedat la ridicarea autovehiculelor avariate și la închiderea rezervorului de gaz GPL care alimenta autoturismul. La fața locului a intervenit și Poliția Rutieră Pineto pentru a efectua constatările pentru accident. Pe toată durata intervenției, drumul provincial a rămas circulabil cu sens alternativ de mers.

Un român s-a răsturnat cu Tirul la Cortenuova, lângă Bergamo: a scăpat ca prin miracol – FOTO

Ultima postare pe Facebook

Bănuț Geo Ștefan, originar din Reșița, era tatăl unui copil mic și acestuia i-a dedicat ultima pstare pe Facebook, pe 7 ianuarie, de Sf. Ioan, scrie certastampa.it.

Pe 7 ianuarie scria: „La mulți ani pentru Sfântul Ioan, Dumnezeu să-ți dea sănătate, fericire și bucurii alături de noi, mami te iubim (mama și tata)”. Iar sub postare, frumoasa fotografie a bebelușului zâmbitor cu ochii mari plini de energie.

Soția sa disperată, foarte tânără ca el, a rămas singură acum să aibă grijă de copil.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Acces direct la fonduri

Claudiu Stănășel: ”Vrem recunoașterea minorității naționale a românilor din Italia” Acces direct la fondurile de stat italiene!

bunica strivita camion italia

Accident dramatic la Lecco, bunica a murit strivită de un camion pentru a-și salva nepotul de 8 ani: ”A trăit pentru nepoții ei”