in

Un român s-a răsturnat cu Tirul la Cortenuova, lângă Bergamo: a scăpat ca prin miracol – FOTO

Accident la CortenuovaAccidentul a avut loc în această dimineață la ora 10 în localitatea Cortenuova, provincia Bergamo, fără a fi implicate alte autoturisme. Șoferul român a scăpat nevătămat. Acesta s-a răsturnata cu un camion după ce a pierdut controlul vehiculului.
Italia, familie de români distrusă în accident rutier: mama și fiica decedate, nepotul în stare gravă la spital

Accident la Cortenuova, șoferul român nevătămat

Un șofer de origine română a pierdut controlul unui camion în această dimineață în jurul orei 10 pe via Galeazze, drumul provincial care leagă Cortenuova de Romano, răsturnându-se pe partea dreaptă a drumului. Tocmai plecase de la Soprani Trasporti din Cortenuova, după cum relatează primabergamo.it.

Accident la Cortenuova – La scurt timp, la fața locului au sosit o ambulanță și o automedicală cu cod roșu împreună cu o echipă de pompieri de la detașamentul Romano di Lombardia care l-au eliberat pe bărbat din habitaclu și l-au încredințat sanitarilor de la 118. Șoferul a fost nevătămat și nu a trebuit să fie transferat la spital.

La locul accidentului s-au deplasat și Poliția Rutieră, carabinierii și poliția locală din Cortenuova care dirijează operațiunile de recuperare a autovehiculului și reglementează traficul care suferă o oarecare încetinire.

Tânăr român de 17 ani ucis în accident la Caravaggio, mergea cu scuterul să-și vadă iubita

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
partidul patriotilor italia

Organizația Partidului Patrioților din Italia a luat ființă la Piacenza: ”Sute de români și-au ales liderii din rândurile lor”

Italia, două valuri de frig polar până la Crăciun, prognoza meteo: „Zăpadă, ger și furtuni”