in

Organizația Partidului Patrioților din Italia a luat ființă la Piacenza: ”Sute de români și-au ales liderii din rândurile lor”

Duminică, 11 decembrie, la Piacenza, a fost înființată filiala Italia a ”Partidului Patrioților”. Prezent la eveniment a fost președintele și fondatorul partidului, Iulian Surugiu, fost președinte al Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

În comunicatul partidului se precizează că ”au fost înființate mai multe filiale în localitățile în care se află români, acestea având organe proprii de conducere, subordonare organizației din Italia”. Partidul Patrioților a anunțat deja pe site-ul oficial și înființarea unei filiale în Spania, în urmă cu aproape o lună, și intenția înființării unei filiale în Serbia.

Organizația Partidului Patrioților din Italia, va fi condusă de către Lisaru Florin-Mădălin – președinte; Popa Ioan Lisaru Mihai și Vasilias Florea – vicepreședinți; Nicolae Radu – secretar; Cristea Claudiu – trezorier; Stoica Iulian, Bara Elena Dumitru Petrica și Chebac Tudorel – membrii.

Organizația Partidului Patrioților din Italia a luat ființă la Piacenza

Iată comunicatul primit la redacție:

Nevoile, politica greșită, condițiile proaste din țară și dorința unui trai mai bun, au determinat foarte mulți români, să aleagă munca în străinătate, cu toate sacrificiile care rezultă din această alegere .

Astfel, au ajuns să se dezvolte comunități de români, aproape în toate țările lumii, dând dovadă de unitate, chiar și în condiții de pribegie.

O astfel de comunitate, formată din oameni frumoși, buni gospodari și muncitori, am întâlnit în localitatea Piacenza din Italia.

În momentul în care am constatat, că idealurile acestor români, corespund cu obiectivele Partidului Patrioților am luat hotărârea de a înființa o organizație pentru diaspora din această țară.

În ziua de 11 decembrie 2022 o parte din conducerea centrală a partidului, însoțiți de lideri din diferite județe, s-au deplasat în Italia, pentru a pune bazele structurii teritoriale.

În Piacenza, am avut surpriza să întâlnim sute de români patrioți, care s-au organizat exemplar și care și-au ales liderii din rândurile lor.

Organizația Partidului Patrioților din Italia, va fi condusă de către Lisaru Florin-Mădălin – președinte; Popa Ioan Lisaru Mihai și Vasilias Florea – vicepreședinți; Nicolae Radu – secretar; Cristea Claudiu – trezorier; Stoica Iulian, Bara Elena Dumitru Petrica și Chebac Tudorel – membrii.

Totodată au fost înființate mai multe filiale în localitățile în care se află români, acestea având având organe proprii de conducere, subordonare organizației din Italia.

Filiala Prato, regiunea Toscana, președinte Roman Corneliu, filiala Forli, regiunea Emilia Romagna, președinte Pricopie Ionuț-Cătălin, filiala Fermo, regiunea Marche, președinte Drăguț Marian și filiala Piacenza, regiunea Emilia Romagna, președinte Cristea Claudiu-Viorel.

Faptul că cei pe care i-am întâlnit în Italia si de-altfel tot mai mulți români, își pun speranța în Partidul Patrioților, ne dă putere, dar totodată ne creează  și o responsabilitate uriașă, în ceea ce privește viitorul României.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
masacru fidene

Masacru la Fidene, în nord-estul Romei, trei femei împușcate mortal, patru persoane rănite grav. ”Vă omor pe toți!”

Un român s-a răsturnat cu Tirul la Cortenuova, lângă Bergamo: a scăpat ca prin miracol – FOTO