in

Masacru la Fidene, în nord-estul Romei, trei femei împușcate mortal, patru persoane rănite grav. ”Vă omor pe toți!”

Masacru la Fidene, în nord-estul Romei. Un bărbat a dat buzna în foișorul din fața unui bar și a tras mai multe focuri de armă asupra unor persoane, posibil din cauza unei dispute de condominiu. S-a întâmplat în via Monte Giberto, din Fidene, în cartierul nord-estic al Romei, scrie roma.corriere.it.
Masacru la Alessandria: își ucide soția și fiul acasă, apoi soacra la azil, iar în final se sinucide

Cel puțin trei victime, toate femei, dar atacatorul a mai lovit și alte trei-patru persoane care au fost transportate la spital cu cod roșu la Gemelli, Sant’Andrea și Umberto I. Se pare că unul dintre ei este în stare gravă. În plus, o persoană, căreia i s-a făcut rău, a fost internată la Pertini pentru un atac de cord.

Citește și: Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

Masacru la Fidene, în nord-estul Romei

Atacatorul, Claudio Campiti, în vârstă de 57 de ani, a fost depistat și imobilizat de carabinieri care au intervenit la fața locului. A fost dezarmat, arestat și dus la cazarmă pentru a fi interogat. Potrivit unei prime reconstituiri, bătaia a început în blocul de la numărul 43, în timpul unei ședințe de condominiu, iar apoi a escaladat în barul de la numărul 21, unde bărbatul a început să tragă în vecini și în alți clienți ai barului.

Carabinierii au ajuns la fața locului și au înconjurat întreaga zonă. Motivele pentru ceea ce s-a întâmplat sunt încă de înțeles.

„A intrat și a tras, am încercat să pun cât mai mulți oameni să fugă, în timp ce alții îl blocau. Un consilier l-a dezarmat, dar în timpul încăierării a fost probabil lovit în față. A fost un erou, se plimba rănit înainte de a-l duce la spital pentru a întreba ce fac ceilalți.”

„Vă omor pe toți”

Între timp, primele mărturii vin de la cei care au evitat cu greu acest masacru: „A venit în timpul ședinței pentru bugetul pe anul viitor și a spus „Vă omor pe toți”. Am auzit această propoziție”, spune o locuitoare cu teroarea încă în ochi, „Apoi se pare că arma s-a blocat și unii dintre locuitori au sărit pe el, l-au dezarmat și l-au aruncat la pământ. Iar despre criminal: „Mereu făcea probleme, nu voia să plătească taxele de asociație. Deasupra casei sale a atârnat un banner pe care scria: „Consortium raus”. Am depus mai multe plângeri împotriva lui, pentru amenințări, la carabinieri și la procuratura din Rieti’.

Asociația în cauză, denumită „Valleverde Rocca Sinibalda”, se află de fapt pe malul lacului Turano, în provincia Rieti. Campiti s-a prezentat la întâlnire duminică dimineața în Ford Ka-ul său verde, parcat încă în fața barului-pizzerie „Il posto giusto”, ales ca în fiecare an pentru întâlnirea dintre membrii consorțiului.

În buzunar avea un pistol automat deținut ilegal, cu care a tras asupra mesei la care se aflau președintele și secretara Consorțiului (care au murit pe loc împreună cu o altă femeie), alături de alți proprietari de case secundare din stațiune, aproape toți romani. Disperată este starea unui alt proprietar de condominiu, care a ajuns la spital cu stop cardiac, în timp ce ceilalți trei răniți au fost împușcați în față și în gât.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
eveniment concert craciun

Haideți să simțiți căldura de acasă! ”Crăciunul este doar acasă”, eveniment organizat de Asociația Culturală română ”Decebal-Traian”

partidul patriotilor italia

Organizația Partidului Patrioților din Italia a luat ființă la Piacenza: ”Sute de români și-au ales liderii din rândurile lor”