in

Masacru la Alessandria: își ucide soția și fiul acasă, apoi soacra la azil, iar în final se sinucide

Masacru la Alessandria, trei crime și o sinucidere

Masacru la Alessandria, trei crime și o sinucidere. Masacrul în această dimineață, miercuri 27 septembrie 2023, la Alessandria, în Piemont. Martino Benzi, un inginer de 67 de ani, i-a înjunghiat mai întâi acasă pe fiul său Matteo, în vârstă de 17 ani, și pe soția sa Monica Berta, în vârstă de 55 de ani. Iar apoi în azilul de bătrâni Michel, situat în incinta institutului Divina Provvidenza, a înjunghiat-o mortal pe soacra sa Carla Schiffo, 78 de ani. În cele din urmă, a întors arma asupra lui, tăindu-și gâtul.
Masacru la Fidene, în nord-estul Romei, trei femei împușcate mortal, patru persoane rănite grav. ”Vă omor pe toți!”

Masacru la Alessandria, trei crime și o sinucidere

Ultimele două cadavre au fost găsite de personalul instituției, care a sunat imediat la carabinieri. „Martino a venit aici ca în fiecare zi – povestește o călugăriță pentru TorinoToday – și a salutat-o cordial pe doamna Carla, care i-a răspuns la fel. De obicei, totuși, trecea cu soția sa care nu era acolo astăzi. Fiul ei venea în schimb o dată pe săptămână” .

Ulterior, tot din cauza absenței Monicăi Berta care obișnuia să meargă la azilul de bătrâni împreună cu soțul ei, au fost descoperite celelalte două crime. Carabinierii au mers la casa familiei din via Lombroso. După ce au spart ușa, au descoperit cadavrele soției și fiului său.
Masacru în Sassuolo, își ucide copiii de 2 și 5 ani, soția, soacra și apoi își ia viața

Băiatul era așteptat la școală, așa că este posibil ca primele două crime să fi avut loc dis-de-dimineață, pentru că băiatul, care a urmat cursurile institutului Volta, era așteptat la ore la ora 10.30 întrucât era ședință de sindicat.

Surorile Providenței Divine, din ordinul fondat de Preacurata Maica Tereza Michel, exprimă: „adâncă întristare” pentru tragedie. „Gestul extrem, violent și inexplicabil care s-a petrecut în grădina noastră ne-a lăsat pe toți consternați și fără cuvinte” – se spune într-o notă oficială a Maicii Superioare provinciale Sor Natalia Rognoni.

Căminul de bătrâni găzduiește 240 de persoane, majoritatea în vârstă sau bolnave. Carla Schiffo locuia acolo de un an și jumătate. „Era o doamnă drăguță – își amintește de ea o călugăriță – care obișnuia să se miște cu un plimbător. Familia ei nu ne spusese niciodată că are probleme: aceasta era o tragedie de familie la care nimeni nu se putea aștepta”, scrie Torino Today.
Liliana Cojita, româncă de 56 de ani, ucisă de partenerul marocan la Tombolo, Padova. „Mi-am pierdut mințile”, declară criminalul

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
roman arestat rimini

Rimini, un român a încercat să fure doi câini de rasă, cât pe ce să fie linșat de trecători

Cioban român mort în Sicilia

Cioban român găsit mort într-o fântână din Sicilia: a vrut să salveze o oaie, a căzut de la 7 metri