in

Cioban român găsit mort într-o fântână din Sicilia: a vrut să salveze o oaie, a căzut de la 7 metri

Cioban român mort în Sicilia – Ciobanul a căzut în fântână în timp ce încerca să-și salveze una dintre oi. Cadavrul unui cioban a fost găsit la fundul unei fântâni din zona rurală Noto, Siracusa. Se pare că bărbatul în vârstă de 67 de ani a alunecat în timp ce încerca să-și salveze una dintre oi, care a ajuns în fântână. Căderea de la aproximativ 7 metri i-a fost fatală.
Abruzzo, un cioban român în vârstă de 46 de ani găsit mort acasă. „Ucis de o boală bruscă”

Cioban român mort în Sicilia

Descoperirea tragică a fost făcută în seara zilei de marți 26 septembrie pe un teren agricol din districtul Casale, în Noto, provincia Siracusa , de-a lungul drumului provincial Rosolini-Pachino.

Potrivit celor relatate de ziarele locale, victima este un cioban de 67 de ani, de naționalitate română, cu domiciliul în Noto. Pompierii au fost cei care au recuperat corpul.
„Nu găsim ciobani nici cu 4.000 lei pe lună, pleacă toți”. Ce salarii li se oferă în Italia

A vrut să salveze o oaie din turma lui

Potrivit unei inițiale reconstrucții de către carabinierii care investighează cazul, raportat de RaiNews, tragedia s-a produs după-amiaza, când ciobanul își ducea turma de oi la pășune.

Unul dintre ele, după ce s-a desprins de turmă, a căzut în fântână. În încercarea de a o salva, bărbatul de 67 de ani ar fi căzut și el în puț, care avea aproximativ 7 metri adâncime .

Parchetul Siracusa a deschis o anchetă cu privire la moartea bărbatului, cercetările au fost încredințate carabinierilor. În următoarele ore se va decide dacă se organizează o autopsie sau se returnează cadavrul familiei pentru înmormântare.
Se caută ciobani în Italia, specializați în producerea de brânzeturi de oaie și de capră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Masacru la Alessandria, trei crime și o sinucidere

Masacru la Alessandria: își ucide soția și fiul acasă, apoi soacra la azil, iar în final se sinucide

Creștere la facturile de curent și gaze în Italia

Italia, creștere uriașă la facturile de curent și gaze, vine lovitura pentru familii