in

Masacru în Sassuolo, își ucide copiii de 2 și 5 ani, soția, soacra și apoi își ia viața


Masacru în Sassuolo, în provincia Modena. Un bărbat de 38 de ani își ucide copiii de 2 și 5 ani, soția, soacra și apoi își ia viața.

Când au sosit primii care au intervenit, s-au trezit în fața unei scene de groază: cinci cadavre într-un lac de sânge.

Masacru la Sassuolo

Printre acestea și doi copii foarte mici, de doi și cinci ani. O familie întreagă exterminată.

Bărbatul care a făcut toate acestea, după uciderea partenerei, Elisa Mulas (43 ani), a celor doi copii ai lor, Ismaele și Sami, și a mamei ei, Simonetta Fontana (64 ani) și-a luat propria sa viață.

masacru sassuolo

Orice reconstituire mai detaliată decât ceea ce s-a întâmplat la Sassuolo, în provincia Modena, va necesita timp și investigații suplimentare.

Până seara târziu, polițiștii criminaliști s-au aflat încă în interiorul casei din via Manin, într-un cartier rezidențial nu departe de centrul istoric al orașului, unde a avut loc masacrul.

Carabinierii și poliția municipală din Sassuolo au izolat strada pentru a permite investigațiile.

Italia, băieţel de zece ani UCIS de tatăl fugit dintr-un spital Covid

Tunisian „bine integrat”

Evenimentul, care a avut loc ieri, miercuri 17 noiembrie după-amiaza, ipotetic între orele 15 și 16, a șocat localitatea, capitala cartierului ceramic emilian: o zonă bogată unde munca nu lipsește.

Și de fapt, cel puțin conform primelor elemente, nu ar fi existat o criză economică la baza gestului.

Autorul gestului este Nabil Dahir, un tânăr de 38 de ani de origine tunisiană, „bine integrat”, cum spune presa italiană, care locuia de ceva vreme în Sassuolo și lucra într-un supermarket local.

A locuit cu mama copiilor săi, o italiancă, angajată ca femeie de curățenie în oraș. Ea a decis să se mute la mama ei. El nu a acceptat separarea și a început să o amenințe.

Ar exista și o convorbire, înregistrată de victimă, în care autorul masacrului a amenințat-o cu moartea.

Oroare la Roman, un tată și-a înjunghiat fiicele gemene de 3 luni în inimă

O fată de 11 ani a scăpat

Detalii nu se cunosc foarte multe. În momentul de față există doar o scenă a crimei de o asemenea brutalitate pe care nici măcar oficialii cu înaltă experiență ai legii nu o văzuseră vreodată.

Și există o dinamică care, cel puțin conform primelor constatări ale investigațiilor, pare a fi singura plauzibilă: bărbatul, cu un cuțit, s-ar fi repezit asupra familiei sale. I-a ucis pe toți. Pe soacra, pe femeia care locuia cu el și cu care își făcuse un proiect de familie și pe cei doi copii ai lor, de cinci și doi ani. Apoi și-a luat viața.

Oroare la Padova, un italian și-a ucis cei doi copii, de 13 și 15 ani, apoi s-a sinucis. Era despărțit, nu plătise pensia alimentară

Fiica de 11 ani, pe care femeia o avusese dintr-o altă relație și care era la școală a scăpat de măcel. De altfel, alarma s-a declanșat la scurt timp după ora 16, pentru că nimeni nu a mers să o ia pe fată de la școală.

Au început apelurile telefonice de control și la scurt timp după aceea s-a descoperit realitatea dramatică, scrie gds.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 30 In medie: 3.1]
cazut de pe schela la Roma

A căzut de pe schelă, muncitor român de 67 de ani grav rănit la Roma

transformat coafor apartament roma

Roma, au transformat un coafor într-un apartament, proprietarul a chemat carabinierii