in

Roma, au transformat un coafor într-un apartament, proprietarul a chemat carabinierii

Un italian de 63 de ani, proprietar al unui spațiu comercial în Torpignattara, cartier din Roma, s-a gândit să-l închirieze unor români pentru a-l transforma în salon de înfrumusețare. Aceștia l-au transformat însă în apartament.

La scurt timp după ce au semnat contractul de închiriere, a izbucnit pandemia, iar cei doi chiriași s-au trezit fără clienți și au decis să abandoneze afacerea.

Însă nu au anunțat proprietarul și au decis să transforme spațiul comercial, pe care îl închiriasera, cu o suprafață de 50 de metri pătrați în locuință.

Cei doi au adus niște mobilă și au montat un interfon. Echipamentul salonului de înfrumusețate a fost adunat într-un colț al camerei. În plus, spațiul comercial avea o baie și o toaletă. Cei doi au consumat, astfel, apa și curent.

Explozie la Pinerolo cu doi morți, doi montatori români acuzați de omor din culpă

În ceea ce privește gazul, cuplul a folosit butelii de gaz și o sobă electrică.  Evident, toate acestea fără acordul proprietarului.

Cuplul a continuat să achite chiria convenită de 300 de euro. Cel puțin până în luna ianuarie a acestui an. Apoi, plățile nu au mai fost făcute, relatează 7colli.it, citat de stiridiaspora.ro..

Proprietarul a anunțat carabinierii

După ce a înțeles ce se întâmplă, proprietarul Francesco a procedat la evacuarea chiriașilor. Între timp, româncă și-a găsit un alt partener, cu care locuia în acel spațiu închiriat.  „Întotdeauna am plătit pentru magazin mai mult decât ar fi trebuit”, a declarat ea jurnaliștilor italieni.

Se pare că, pe lângă cei 300 de euro prevăzuți în contract, alți 350 erau plătiți la negru în fiecare lună. Acest lucru a fost negat de proprietarul Francesco, care a depus acum o plângere pentru defăimare.

Evacuarea nu a fost încă efectuată iar cei doi parteneri nu intenționează să plece. Ei consideră că această locuință improvizată este singura lor șansă de a avea un acoperiș deasupra capului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
masacru sassuolo

Masacru în Sassuolo, își ucide copiii de 2 și 5 ani, soția, soacra și apoi își ia viața

romanca injunghiata sot italia

Italia, un român și-a înjunghiat soția în fața avocatului, pentru că voia să divorțeze