in

Italia, un român și-a înjunghiat soția în fața avocatului, pentru că voia să divorțeze

O româncă de 27 de ani, care se afla în biroul avocatului pentru a discuta despre divorţ, a fost rănită de soţul său de care dorea să se despartă, un bărbat de 35 de ani. Acesta a ameninţat-o cu un cuţit, rănind-o atât pe ea, cât şi pe avocat.

Incidentul sângeros a avut loc la câţiva kilometri de localitatea Bergamo (Italia), în biroul unui avocat din Iseo. 

Italia, băieţel de zece ani UCIS de tatăl fugit dintr-un spital Covid

O româncă, în vârstă de 27 de ani, se afla în cabinetul avocatul său pentru a discuta detaliile legate de separarea de soţul ei, când în încăpere a dat buzna chiar partenerul său de viaţă, un bărbat de 35 de ani. 

Bărbat a înjunghiat-o pe soţia sa şi l-a rănit şi pe avocat. La scurt timp, agresorul a fost arestat de carabinieri, scrie primabergamo.it, citat de Adevărul.

Agresiunea a avut loc în doar câteva secunde. Bărbatul de 35 de ani a pătruns în birou şi fără să spună un cuvânt, s-a dus glonţ la soţia lui şi a tăiat-o cu un cuţit la o mână. Avocatul a încercat să o apere, dar a fost lovit de partenerul româncei şi s-a ales cu câteva vânătăi.

Bărbatul de 35 de ani i-a pus apoi cuţitul la gât soţiei şi a forţat-o să iasă din cabinetul avocatului.

Carabinerii au sosit rapid la faţa locului şi l-au imobilizat pe agresor, care a fost ulterior arestat pentru vătămare corporală gravă.

Tânăra de 27 de ani s-a ales în final doar cu o sperietură zdravănă şi a fost transportată la spital, unde i-au fost aplicate câteva copci la mâna unde fusese tăiată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]
transformat coafor apartament roma

Roma, au transformat un coafor într-un apartament, proprietarul a chemat carabinierii

benone sinulescu a murit

Benone Sinulescu a murit la vârsta de 84 de ani. De ce boală suferea artistul