in

Italia, băieţel de zece ani UCIS de tatăl fugit dintr-un spital Covid

Matias, un băiețel de 10 ani a fost ucis de tatăl său. Micuţul şi-a găsit sfârșitul sub loviturile de cuțit ale propriului părinte fugit dintr-un spital Covid. Tragedia a avut loc în provincia Viterbo, Italia.

Scene de groază, marţi, într-o clădire din Vetralla, provincia Viterbo, unde un băiețel de 10 ani a fost ucis fără milă de propriul tată, un cetățean polonez în vârstă de 44 de ani.

Mama copiluluii, Mariola Rapaj, de origine albaneză, a fost cea care a făcut descoperirea macabră. Când s-a întors acasă, femeia și-a găsit fiul prăbușit la pământ, cu o rană înjunghiată în zona gâtului, relatează publicația La Repubblica, citată de Observator News.

Într-o altă încăpere, tânăra de 37 de ani și-a găsit fostul soț inconștient. La Stampa scrie că cei doi nu erau încă despărțiți legal. Bărbatul de 44 de ani fusese internat într-un centru Covid, de unde, se pare că ar fi fugit. De câteva săptămâni, individului îi era interzis să se apropie de apartamentul în care locuiau soția și fiul lor.

Italia, copil de 12 ani, cere permisiunea instanței să se vaccineze: ”Tata nu mă lasă!”

Pentru copilul de 10 ani, ajutorul a fost inutil. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut decât să constate decesul micuțului.

Tatăl lui a fost dus în cod roșu la spitalul din Viterbo și va fi audiat imediat ce acest lucru va putea fi posibil. De asemenea, vor fi efectuate analize toxicologice pentru a stabili dacă a consumat vreo substanță, având în vedere starea de confuzie și inconștiență în care a fost găsit.

Investigațiile carabinierilor sunt acum în plină desfășurare în acest caz, pentru a reconstrui exact ceea ce s-a întâmplat în apartamentul din Cura di Vetralla.

„Cu profundă durere aflăm vestea uciderii unuia dintre micii noștri concetățeni. Matias avea doar 10 ani și a murit în mod inexplicabil. O poveste care ne lasă uimiți și șocați, așteptând ca dreptatea pământească să-și urmeze cursul”, a scris primarul Sandrino Aquilani pe pagina de Facebook a Municipalității.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tornada Ragusa

Clima a luat-o razna. Tornadă în Ragusa, un bărbat mort – VIDEO

explozie Pinerolo

Explozie la Pinerolo cu doi morți, doi montatori români acuzați de omor din culpă