in

Clima a luat-o razna. Tornadă în Ragusa, un bărbat mort – VIDEO

O tornadă a lovit zona Ragusa, în Sicilia, producând uriașe daune materiale și ucigând un bărbat de 53 de ani. Tornada a afectat districtele Trebalate, Serrameta, Sant’Elena și Bosco provocând pagube. A fost afectată și piața de fructe și legume din Comiso.

Tornada la Ragusa, ucis un bărbat de 53 de ani

O tornadă a provocat moartea unui bărbat de 53 de ani la Modica (Ragusa). Victima și-a pierdut viața în cartierul Serrameta. Polițiștii sunt la fața locului. Ploaia și vântul puternic care în acest moment continuă să afecteze zona Ragusa au distrus și legăturile telefonice, transmite Rai News.

Situația este complicată, cu copaci doborâți, ziduri de susținere prăbușite și daune la firme și infrastructură. În districtul Frigintini din Modica, doi soți în vârstă de 60 de ani au fost răniți.

https://youtu.be/A22KVcyvx1Q

Bărbatul a fost lovit de o ușă care s-a rupt din cauza vântului. Este internat la Spitalul „Maggiore” din Modica cu traumatism la cap.

Inundaţii violente în Italia: oameni salvaţi din copac, maşini înghiţite de pământ

Soția sa a fost transportată la spitalul Giovanni Paolo II la Ragusa cu diverse vânătăi. Tornada a afectat și zona pieței de fructe și legume Comiso, lângă stația de alimentare Lukoil.

Drumul provincial 7 care duce de la Comiso la Chiaramonte Gulfi a fost închis după ce bucăți din acoperișurile unor magazine au zburat și au ajuns pe șosea.

Apelul primarului: „Nu părăsiți locuințele”

„Un val violent de vreme rea ne afectează de câteva ore teritoriul. Din păcate, de la primele vești care ajung la mine, a fost și o victimă. Pagube numeroase la locuințe, ferme și infrastructuri. Copaci căzuți pe drumuri, ziduri de izolare prăbușite, case descoperite. Îi îndemn pe toți să nu părăsească locuința decât dacă este strict necesar”, a declarat primarul municipiului Modica.

„În acest moment toate echipele noastre de protecție civilă – adaugă el – sunt plecate, ocupate să răspundă la zecile de solicitări de ajutor care ne vin în special din zonele Serrameta, Trebalate, Bosco, S.Elena și Frigintini.”.

Protecția civilă a anunțat că la Ragusa sunt ploi intense, grindină la Vittoria cu precipitații intense și continue și a fost activată garnizoana operațională teritorială.

În Monterosso Almo este o furtună puternică cu descărcări electrice. Școlile și birourile municipale au fost închise în Comiso, cu excepția birourilor de urgență și a evidenței populației. În plus, a fost emis ordinul de închidere a școlilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
infectii decese Italia

Cresc infecțiile și decesele în Italia, Guvernul reduce durata Green Pass

baietel ucis tata

Italia, băieţel de zece ani UCIS de tatăl fugit dintr-un spital Covid