in

Rimini, un român a încercat să fure doi câini de rasă, cât pe ce să fie linșat de trecători

Rimini, un român a încercat să fure doi câini de rasă, cât pe ce să fie linșat de trecători. Românul a susținut că una dintre cele două acuzații, cea de tentativă de jaf asupra a doi buldogi francezi, este doar rezultatul unei mari neînțelegeri, pentru că a vrut pur și simplu să se joace cu cele două animale simpatice. Este mai greu de justificat, însă, de ce a atacat și și-a pus husky-ul împotriva polițiștilor care au intervenit. În schimb, ar fi trebuit să le mulțumească: apariția lor, de fapt, l-a împiedicat să fie linșat de mica mulțime care se adunase în locul respectiv.
>>> Un român i-a dat fiului său o grenadă să se joace cu alți copii. Geniștii italieni: ”Ar fi putut exploda”

Rimini, un român a încercat să fure doi câini de rasă


Miramare, sâmbăta trecută, la ora 16.30. Românul în vârstă de 27 de ani, cunoscut deja de poliția din Rimini, este văzut băgând brațul în poarta unei case în care se învârteau două exemplare de buldogi francezi, animale la modă de câțiva ani și care, în funcție de pedigree, pot costa până la trei mii de euro.

Observându-i prezența a fost o rudă a proprietarului câinilor care, alertată, s-a repezit în stradă pentru a-l înfrunta pe presupusul hoț. De la vorbe, cei doi au trecut rapid la fapte. Câțiva trecători intervin și ei pentru a-l ajuta pe proprietarul buldogului. Disputa a atras atenția unui echipaj al poliției care a intervenit.
>>> Bologna: o femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis sărind pe fereastră de la etajul cinci

Acuzat și de ultraj

Potrivit acuzațiilor, tânărul de 27 de ani, în loc să se calmeze, devine și mai agresiv la vederea uniformelor. A mers chiar până la a-și asmuți câinele husky pe ofițeri.

Cu greutate, românul a fost dus la secția de poliție, iar pe drum a provocat avarii la mașină. După îndeplinirea formalităților, a fost transferat la închisoare sub acuzația de tentativă de tâlhărie, rezistență și violență împotriva unui funcționar public, distrugere în formă agravată și vătămare corporală multiplă în formă agravată.

sursa: corriereromagna.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Produse cosmetice toxice schestrate în Italia

Șampoane și produse cosmetice, sechestre în masă în Italia: „Sunt toxice” – Lista (actualizată) de produse și mărci

Masacru la Alessandria, trei crime și o sinucidere

Masacru la Alessandria: își ucide soția și fiul acasă, apoi soacra la azil, iar în final se sinucide