in

Bologna: o femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis sărind pe fereastră de la etajul cinci

Tragedie la Bologna: o femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis sărind pe fereastră de la etajul cinci. Mai întâi a încercat să își ucidă mama în vârstă de 86 de ani, încercând să o otrăvească cu un cocktail de medicamente potențial letal, apoi s-a aruncat în gol de la etajul cinci al clădirii în care locuiau, în două apartamente situate pe același palier, față în față. A murit pe loc.
>>> Situație scăpată de sub control în Italia, oamenii își fac dreptate singuri: VIDEO – Hoț linșat la Roma de mulțimea furioasă

O femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis

S-a întâmplat duminică după-amiază în zona Corticella, în apropiere de Hipodromul din Bologna, unde au intervenit carabinierii de la stațiile din apropiere – Navile și Corticella – și serviciile de urgență 118, alertați de vecinii celor două femei.

Victima era o femeie în vârstă de 63 de ani, tocmai fiica bătrânei de 86 de ani, care a murit pe loc din cauza impactului puternic cu solul: la sosirea paramedicilor, aceștia nu au mai putut face nimic pentru ea decât să declare decesul. Pe de altă parte, mama bătrână, care a fost găsită inconștientă la domiciliu de către poliție, este în afara oricărui pericol.
>>> Pescara, româncă ucisă de partenerul ei italian. „Alina a fost sugrumată în pat”

Femeia, care a fost transportată de urgență la spitalul Maggiore, după un prim tratament la fața locului și pentru verificări, a reușit să se salveze. Ea se află acum în stare stabilă.

A lăsat și un bilet și un plic cu obiecte personale

Femeia în vârstă de 63 de ani, care probabil suferea de depresie, se pare că tocmai se întorsese în casă după ce mersese la cumpărături: în pragul ușii, înainte de a-i da mamei sale amestecul de droguri și apoi de a-și lua viața, a lăsat și un bilet și un plic cu obiecte personale, probabil adresate celorlalți membri ai familiei.

sursa: corrieredibologna.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Mort subit la 37 de ani pe terenul de fotbal

S-a prăbușit în timpul unui meci de fotbal la Serravalle, avea 37 de ani și era tatăl unui copil mic

cu spatele pe șoseaua de centură la Napoli

VIDEO – Nebunie totală la Napoli, trei români mergeau cu spatele pe șoseaua de centură: „Nu mai aveam benzină”