in

S-a prăbușit în timpul unui meci de fotbal la Serravalle, avea 37 de ani și era tatăl unui copil mic

Mort subit la 37 de ani pe terenul de fotbal

Mort subit la 37 de ani pe terenul de fotbal – Tatăl unui copil mic, lovit la vârsta de 37 de ani de o boală în timpul unui meci de fotbal. Bărbatul s-a prăbușit la pământ când s-a întors în propria jumătate de teren, după ce a urmat o mișcare de atac.
>>> Mantova, antrenor de fitness mort subit, s-a prăbușit în timpul antrenamentului în sală

Mort subit la 37 de ani pe terenul de fotbal

Devenise tatăl unui copil cu o lună și jumătate în urmă. Giacomo Talarico avea 37 de ani și a murit jucând un meci de fotbal caritabil, care a reprezentat reunirea foștilor jucători de la Libarna, echipa de fotbal din Serravalle Scrivia (provincia Alessandria).

Ar fi trebuit să fie o seară de bucurie pentru mulți foști fotbaliști care s-au adunat pe stadionul Bailo din Serravalle sâmbătă seara, 9 septembrie, ale căror încasări au fost destinate asociației Piccolo Cottolengo din Tortona.

O seară la care a participat și campionul Josè Altafini care are o legătură profundă cu teritoriul de mulți ani. Altafini însuși a ieșit pe teren pentru a constata condițiile lui Talarico, în timp ce era luat din ambulanță. Bărbatul de 37 de ani s-a prăbușit la pământ în timp ce se întorcea în propria jumătate după o acțiune de atac.
>>> S-a prăbușit în timp ce juca tenis cu prietenii, a murit la 54 de ani: șoc în Teramo

Era tată de o lună și jumătate

Încercările de resuscitare făcute de medicii prezenți și de operatorii Crucii Roșii nu au avut niciun rezultat. Talarico a murit la scurt timp după internarea sa la spitalul San Giacomo din Novi Ligure. Giacomo Talarico a fost zugrav de locuințe și a fost implicat în intervenții în domeniul construcțiilor, ca liber profesionist. După ce și-a suspendat studiile, a încercat să le reia mergând la institutul de seară Mazzini din Novi Ligure, dar apoi a înființat împreună cu fratele său o firmă, dedicându-se decorațiunilor interioare și exterioare .

Locuia cu Valentina, avusese un copil de la ea la sfarsitul lunii iulie si locuiau impreuna in Stazzano. Din primele zvonuri răsărite de la spitalul din Novi, se pare că nu se va face autopsie, prin urmare cauza morții este clară, scrie La Stampa.
>>> Motivul pentru care românii întorși din străinătate intră în depresie: „Vin aici și pierd tot ce au agonisit afară”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Românii întorși din străinătate intră în depresie

Motivul pentru care românii întorși din străinătate intră în depresie: „Vin aici și pierd tot ce au agonisit afară”

tragedie bologna

Bologna: o femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis sărind pe fereastră de la etajul cinci