in

Mantova, antrenor de fitness mort subit, s-a prăbușit în timpul antrenamentului în sală

Antrenor de fitness mort subit în Mantova – S-a simțit rău luni seara, 7 august, în timp ce se antrena la sală. A murit la spital puțin mai târziu, cu diagnosticul infarct. Victima este Vittoriano „Vito” Rondelli, un antrenor de fitness în vârstă de 56 de ani, căsătorit și tatăl unui copil.
>>> S-a simțit rău în timp ce era la cumpărături la minimarket, carabinier de 53 de ani moare la Ancona

Antrenor de fitness mort subit în Mantova

A fost resuscitat, transferat de urgență la spital, în condiții disperate, unde din păcate a murit. Totul s-a întâmplat cu puțin înainte de ora 21.30 la sala de sport Niker Fitness din Sant’Antonio, un cătun din Porto Mantovano, în provincia Mantova.

Centrul de operațiuni a răspuns la apelul 112 trimițând la fața locului un vehicul medical și o ambulanță de la Crucea Verde. Medicii au practicat timp îndelungat operațiuni de resuscitare, iar apoi au aranjat transportul la spital, la Poma din Mantova, în cod roșu. Din păcate, nu puteau face nimic.

Întrucât a fost vorba despre un deces suspect la locul de muncă, constatările au fost încredințate tehnicienilor Psal, serviciul de prevenire și securitate la locul de muncă, cu sprijinul poliției de stat. „Ciao Vito, am avea o mie de lucruri de spus despre acești ani petrecuți împreună, despre puterea pe care ne-ai transmis-o mereu. Îți mulțumim că ai fost un mare prieten și coechipier. Odihnește-te în pace, vei fi mereu alături de noi. Toți personalul Niker Fitness este aproape de familie”, se arată pe pagina de Facebook a sălii de sport.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
A bătut-o pe bătrâna îngrijită

A bătut-o pe bătrâna îngrijită, cauzându-i o hemoragie cerebrală fatală: badantă condamnată la Florența

Italia grup WhatsApp pentru evitarea patrulelor

Italia, grup WhatsApp pentru evitarea patrulelor de poliție, sute de membri, administratorii căutați