in

S-a prăbușit în timp ce juca tenis cu prietenii, a murit la 54 de ani: șoc în Teramo

Mort subit în timp ce juca tenis

Mort subit în timp ce juca tenis: un jucător de tenis de 54 de ani a murit în timp ce avea loc un meci. S-a întâmplat ieri, după-amiaza târziu, la clubul de tenis San Nicolò di Tordino, în Teramo. În timpul unui joc cu prietenii, Giovanni Marrancone , pe care toată lumea îl cunoștea drept Gianni, din Bellante Stazione, și-a pierdut brusc cunoștința și s-a prăbușit la pământ. O boală bruscă și foarte gravă. Cea mai probabilă ipoteză este că a suferit un infarct.
>>> Doliu în lumea sportului: Adio unui mare campion. Boală mortală în ziua de Paști

Mort subit în timp ce juca tenis

Grupul de prieteni, obișnuit să se întâlnească la tenis după o zi de muncă, se distra ca de obicei când, pe neașteptate, Gianni s-a simțit rău și s-a prăbușit la pământ. Unul dintre colegii săi de dublu a i-a acordat primul ajutor, în timp ce altul a sunat la 911.

La fața locului a sosit în scurt timp o ambulanță medicală de la urgența spitalului Mazzini din Teramo. Medicii l-au găsit pe Gianni Marrancone în stare foarte gravă, dar încă în viață. Au continuat masajul cardiac și respirația artificială.Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor, nu s-a putut salva viața bărbatului.

Salvatorii au încercat să folosească un defibrilator, dar fără rezultat. În cele din urmă, s-a administrat o injecție intracardiacă de adrenalină, dar, din păcate, după aproximativ 40 de minute de manevre de resuscitare, Marracone a murit. La fața locului au intervenit polițiștii de stat pentru constatări și pentru a asculta martorii, scrie Il Messaggero.
>>> Giacomo moare subit la vârsta de 39 de ani, era sportiv și „nu avea nicio boală”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Filmul documentar Nicolae Iorga Universitatea Padova

Filmul documentar Nicolae Iorga, la Universitatea din Padova, Complexul «Beato Pellegrino»

Muncitor român mort la muncă la Montefalco

Tragedie șocantă în Spoleto, muncitor român mort la muncă, soția sa i-a descoperit cadavrul pe șantier