in

Tragedie șocantă în Spoleto, muncitor român mort la muncă, soția sa i-a descoperit cadavrul pe șantier

Muncitor român mort la muncă la Montefalco, în provincia Spoleto. Lucian Gheorghe Sotir a murit marți, 30 mai, la doar 43 de ani într-un accident de muncă. Cadavrul a fost descoperit de soția sa, care nu l-a văzut revenind acasă de la muncă și s-a dus să-l caute pe șantier.
>>> Cădere de la zece metri înălțime, doi români morți în urma unui grav accident de muncă în Italia

Muncitor român mort la muncă la Montefalco

O nouă victimă a unui accident de muncă. Lucian Gheorghe Sotir a murit marți, 30 mai, la doar 43 de ani. Suspect pentru infracțiunea de omor din culpă este un mic antreprenor de construcții din Spello, angajatorul victimei.

Procurorul a dispus efectuarea autopsiei cadavrului muncitorului pentru a se stabili cauzele morții: însărcinarea a fost conferită ieri la ora 12, în birourilor poliției de stat la spitalul din Perugia medicului legist, dr. Laura Panata, consultantul tehnic oficial ales de magistrat, care a procedat la autopsie în aceeași după-amiază ieri, începând cu ora 16.
>>> Lucrător român electrocutat la muncă la Cesena, a fost dus în stare gravă la spital

Odată încheiate operațiunile de expertiză, autoritatea judiciară va acorda autorizația pentru înmormântare, iar membrii familiei Sotir, care sunt asistați de Studio3A-Valore S.p.A., vor putea stabili data înmormântării.

Muncitorul, de origine română, dar rezident de mulți ani în Italia, în Montefalco, unde se integrase bine, își făcuse o familie și era cunoscut și apreciat, lucra la un șantier în zona istorică, chiar în centrul localității Montefalco, în apropiere de Piazza Mustafà. Muncitorul ar fi căzut de la un balcon, de la câțiva metri înălțime, din cauza prăbușirii unei mansarde a clădirii la care muncea.
>>> Îi alunecă flexul din mâini și îi taie gâtul, muncitor român de 43 de ani mort la Roma

Cadavrul, descoperit de soția sa

Muncitor român mort la muncă la Montefalco – Și, un alt aspect sfâșietor al poveștii, cea care a descoperit trupul acum fără viață al muncitorului și pentru a da alarma pentru ajutor, a fost chiar soția sa care, nevăzându-l întorcându-se acasă, îngrijorată, s-a dus să se uite la șantier, făcând descoperirea tragică.

Prin urmare, nu ar exista un martor al faptelor și în acest sens autopsia este esențială pentru a da primele răspunsuri. Pe lângă soția sa, Sotir mai lasă în urmă doi copii minori, o fiică de 15 ani și un fiu de 11 ani, părinți, un frate și o soră, relatează Il Messaggero.
>>> Marian, un muncitor în construcții care a murit la locul de muncă în Massa Carrara: iubita sa, Alina, încă nu crede

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Mort subit în timp ce juca tenis

S-a prăbușit în timp ce juca tenis cu prietenii, a murit la 54 de ani: șoc în Teramo

Italia român cade în fața soției moare

Italia, român de 39 de ani, tatăl a trei copii, cade în fața soției și moare: ”Nu suferise niciodată de vreo boală”