in

Marian, un muncitor în construcții care a murit la locul de muncă în Massa Carrara: iubita sa, Alina, încă nu crede

Moartea lui Marian Simulescu – Marian a căzut de pe acoperișul unei clădiri în renovare din Marina di Massa, în provincia Massa Carrara. Iubita lui încă nu s-a obișnuit cu ideea și îi scrie în fiecare zi mesaje.

Muncitor român de 32 de ani, mort la muncă în Marche, pe un șantier de reconstrucție în urma cutremurului

Din ziua în care Marian a murit, Alina scrie pe rețelele de socializare că îl așteaptă, că și-ar dori să-l vadă întorcându-se acasă pentru că nu se poate descurca fără el. Alina este Ana Maria, iubita lui Marian Simulescu, ea îngrijitoare și el muncitor în construcții, scrie La Repubblica.

Marian a murit la muncă, după ce a căzut de pe acoperișul unui imobil de locuințe din Marina di Massa. Trupul său a fost dus în România, la Târgoviște, unde locuiește mama sa.

„Alina și Marian au fost băieți buni și muncitori din greu”, a spus prietena ei Mariana reporterilor locali. Dar nu a fost suficient pentru a-și construi o viață mai bună.

Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în timp ce lucra la casa ministrului Justiției

Moartea lui Marian Simulescu

Marian Simulescu avea 46 de ani si a murit în 19 decembrie 2022, în timp ce lucra la un santier din Marina di Massa .

După un zbor de peste cinci metri, muncitorul a fost dus cu cod roșu la spitalul din Massa, dar nu s-a putut face nimic pentru el.

Potrivit primelor mărturii, bărbatul de 46 de ani intervenea pe acoperiș pentru înlocuirea acoperișului, când acoperișul a cedat, făcându-l să cadă în gol.

Român de 46 de ani mort la muncă la Cusago, a căzut de pe o scară și s-a lovit cu capul de asfalt

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
Italia moldoveancă aruncat în fața trenului

Italia, moldoveancă de 32 de ani s-a aruncat în fața trenului, soțul acuzat de violență: ”Pumni și lovituri aproape zilnic”

Bilanțul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei: 6178 de botezuri, 1494 de  cununii și 403 de înmormântări în 2022