in

Român de 46 de ani mort la muncă la Cusago, a căzut de pe o scară și s-a lovit cu capul de asfalt

Român mort la muncă la Cusago, în provincia Milao: Florian Ursu, în vârstă de 46 de ani, a căzut de pe o scară de la o înălțime de 4 metri și s-a lovit violent cu capul de asfalt.

Român mort la muncă la Cusago

Accidentul de muncă mortal a avut loc luni, 11 aprilie, la ora 22.40, în fața unei firme de accesorii de mobilă din Viale Europa, în Cusago. Muncitorul român Florian Ursu, 46 de ani, aflat pe o scară, s-a echilibrat în timpul operațiunii de înlocuire a unui element. Din motive care nu au fost încă stabilite, bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de 4 metri, lovindu-se violent cu capul pe asfalt, scrie La Repubblica.

O dubă cu muncitori români s-a ciocnit cu un camion cisternă pe autostrada Torino-Milano, doi morți și doi răniți

Mort la muncă în Italia, a lăsat în urmă soția și trei copii

Muncitorul a murit pe loc

Alarma la 118 a fost dată de colegii săi. Salvarea a venit imediat, dar zadarnic. Medicii au încercat să-l resusciteze pe Ursu pe loc, chiar și cu masaj cardiac, dar muncitorul nu și-a mai revenit niciodată și a fost declarat mort înainte de a fi încărcat pe targă și transportat la spital. La fața locului au sosit și carabinierii companiei Corsico, pentru prelevare de probe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.3]
romanca ucisa sicilia

Sicilia, româncă de 25 de ani ucisă apoi incendiată, ucigașul condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Nu pot să dorm noaptea!”

cersetor roman italia

Teramo, român de 47 de ani, doarme pe stradă, serviciile sociale nu-l pot ajuta pentru că nu e vaccinat