in

Lucrător român electrocutat la muncă la Cesena, a fost dus în stare gravă la spital

Lucrător român electrocutat la muncă la Cesena – Un român de 36 de ani este internat cu prognostic grav la reanimare la spitalul Bufalini din Cesena, după ce a fost electrocutat în timp ce lucra, la Pievesestina di Cesena. Coșul elevator în care se afla a atins liniile de înaltă tensiune.
>>> Cădere de la zece metri înălțime, doi români morți în urma unui grav accident de muncă în Italia

Român electrocutat la muncă la Cesena

Un muncitor a fost electrocutat in timp ce lucra in incinta firmei Pieri, produse si utilaje de curatenie, la un elevator care, din motive inca de clarificat, a atins o linie electrica din apropiere.

Acum bărbatul, un român de 36 de ani, este internat cu prognostic rezervat în sala de reanimare a spitalului Bufalini din Cesena. Muncitorul a fost salvat de personal și pompieri care, odată izolat căruciorul de linia electrică, au procedat la recuperarea bărbatului de 36 de ani, care a rămas în interiorul coșului elevatorului.
>>> Lucrător român de 27 de ani mort în timp ce tăia un copac, angajatorul din Calabria condamnat după 10 ani

Român electrocutat la muncă în Italia – Starea lui părea a fi foarte gravă din cauza diferitelor arsuri și traumatisme suferite de puternicul șoc electric suferit. Transportat de urgență de personalul sanitar la centrul medical din Cesena, muncitorul, care nu și-ar fi pierdut niciodată cunoștința, se află acum în terapie intensivă, scrie ANSA. Potrivit reconstrucției Corriere Romagna, un al doilea muncitor a fost, de asemenea, electrocutat în accident, dar ușor.
>>> Italia, muncitor agricol român rănit grav, și-a prins piciorul într-o freză, dus cu elicopterul la spital

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia român riscă închisoarea pe viață

Italia, un român riscă închisoarea pe viață, și-a înjunghiat mortal partenera de 68 de ori

Terni jefuiește patru femei tâlhar român

Terni, jefuiește patru femei: tâlhar român identificat și arestat după un video făcut de una dintre victime