in

Italia, muncitor agricol român rănit grav, și-a prins piciorul într-o freză, dus cu elicopterul la spital

Italia, muncitor agricol român rănit grav, și-a prins piciorul într-o freză, dus cu elicopterul la spital. Bărbatul s-a accidentat în timp ce lucra pe câmp cu un tractor. S-a întâmplat în Arcola, în micul cătun Masignano (Liguria). Victima, în vârstă de 55 de ani, de origine română, dar care se mutase în țara noastră cu ceva timp în urmă, lucra în mod regulat pentru un particular care deținea în Via Masignano un teren care se învecina cu o fermă.
>>> O fată de 23 de ani moare subit, doliu în zona Palermo pentru Arianna Calì

Italia, muncitor agricol român rănit grav

Din cauze care sunt încă în curs de investigare de către carabinierii din Arcola, care au intervenit prompt împreună cu serviciile de urgență 118, cu pompierii de la detașamentul din Sarzana și cu inspectorii autorității sanitare Asl 5, piciorul drept al muncitorului a ajuns în freza tractorului, provocându-i tăieturi foarte adânci.

Imediat ce a fost dată alarma, medicul 118 care a intervenit și-a dat seama imediat că era necesar ca bărbatul rănit să fie transportat cât mai repede cu elicopterul la spital, deoarece exista riscul serios ca acesta să-și piardă piciorul grav tăiat.
>>> Palermo, român găsit mort în casă, vecinii nu-l mai văzuseră de câteva zile

Dus cu elicopterul la spital

Elicopterul Pegaso al serviciului de urgență 118 din Massa, cel mai apropiat și mai disponibil, a fost chemat imediat și a aterizat la Piano di Arcola, în apropiere de cazarma carabinierilor, de unde l-a preluat pe muncitor, care a fost transportat cu o ambulanță de cod roșu.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a fost transferat de urgență la spitalul Cisanello din Pisa, unde se află în prognostic rezervat. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva membrului drept, care era grav compromis.

Însă succesul operației va fi cunoscut abia în următoarele ore. Carabinierii din Arcola au încercat să reconstituie dinamica accidentului, dar rămâne de înțeles cum a fost mutilat piciorul muncitorului de către lamele frezei tractorului.

sursa: La Nazione

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Descoperire macabră la Verona

Descoperire macabră: cadavrul unei femei găsit după cinci ani de la deces, cineva îi încasa pensia

Șofer de tir găsit mort în cabina sa în Italia

Șofer de tir găsit mort în cabina sa într-o parcare din Italia. „I s-a făcut rău în somn”