in

Descoperire macabră: cadavrul unei femei găsit după cinci ani de la deces, cineva îi încasa pensia

Știri ItaliaDescoperire macabră la Verona: cadavrul unei femei găsit după cinci ani de la deces, cineva îi încasa pensia. Oficial, femeia era în viață: nu încetase niciodată să-și încaseze pensia Fiul ei a dispărut.
>>> Palermo, român găsit mort în casă, vecinii nu-l mai văzuseră de câteva zile

Descoperire macabră la Verona

Pe pat, în camera ei, rămășițele unui cadavru uman, de fapt o grămadă de oase, care zăceau acolo de cine știe cât timp: cinci ani, poate mai mult. A fost o scenă de groază pe care pompierii și polițiștii locali au găsit-o în după-amiaza zilei de 25 mai la etajul trei al unei clădiri din Borgo Milano, un cartier de la periferia orașului Verona.

Ajunși la numărul 5 de pe Via Marco Polo cu o autospecială cu scară, aceștia au închis strada circulației pentru a facilita operațiunile și pentru a le permite pompierilor să intre în apartament prin forțarea ușii. Astfel a început să se răspândească în cartier vestea (prima dată raportată de site-ul tgverona) despre o anchetă care, până atunci, se desfășurase în cel mai mare secret.
>>> Româncă de 31 de ani, găsită moartă în râul Piave. Fusese dată dispărută vineri, după ce plecase de la serviciu

Fiul ar fi continuat să încaseze pensia mamei sale

Rămășițele umane ar aparține unei femei care ar trebui să aibă astăzi în jur de optzeci de ani și care, în toți acești ani, nu a murit niciodată în mod oficial pentru nimeni. Împreună cu ea, în apartamentul din această clădire verde din anii 1960, situată într-o zonă rezidențială liniștită, nu departe de stadionul Bentegodi, locuiește fiul ei în vârstă de 60 de ani care, în toți acești ani, ar fi continuat să încaseze pensia mamei sale.

Anchetatorii îl caută, dar în acest moment este de negăsit: a dispărut în neant. Dar anchetatorii poliției locale – care acționează sub coordonarea procuraturii din Verona – sunt pe urmele lui și deja în următoarele ore sunt încrezători că vor închide cercul.

În acest moment, toate ipotezele sunt deschise: va fi nevoie de timp pentru a stabili cauza morții și nimic nu exclude posibilitatea unor cauze naturale. Și va trebui să se înțeleagă cum a fost posibil ca nimeni, până acum, să nu se fi întrebat ce s-a întâmplat cu femeia, despre care se spunea că își încasează regulat pensia.

Ceea ce este sigur este că singura persoană care poate clarifica toate îndoielile și misterele acestei afaceri este în prezent dispărută: fiul de 60 de ani.

sursa: corrieredelveneto.corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piacenza, un tânăr român a căzut cu trotineta și a murit câteva zile mai târziu: rănile au fost prea grave

Italia muncitor agricol român rănit grav

Italia, muncitor agricol român rănit grav, și-a prins piciorul într-o freză, dus cu elicopterul la spital