in

Piacenza, un tânăr român a căzut cu trotineta și a murit câteva zile mai târziu: rănile au fost prea grave

Român mort după accident cu trotineta – Rănile suferite în cădere au fost prea grave, tânărul de 33 de ani nu a reușit să supraviețuiască. A avut un accident sâmbătă, 20 mai, la Piacenza. Românul de 33 de ani a pierdut controlul trotinetei pe care se deplasa.
>>> Verona, băiatul de 15 ani aflat pe trotinetă, ucis de o mașină, era român. Mama: ”Fiul meu, unde ești?”

Român mort după accident cu trotineta

Bărbatul mergea pe Viale Dante când, poate din cauza asfaltului făcut alunecos de ploaie, a pierdut controlul trotinetei și a căzut. Impactul cu asfaltul a fost foarte violent.

Serviciile de urgență de la 118 au intervenit la fața locului și l-au dus la camera de urgență din Piacenza, la secția de terapie intensivă. Având în vedere starea lui, medicii din Piacenza au organizat transferul la spitalul Maggiore din Parma. Acolo tânărul a murit din cauza traumatismelor suferite în cădere. Polițiștii locali au deschis un dosar, anunță piacenza24.eu.
>>> Controale intensive ale poliției la Torino, femeie de 40 de ani surprinsă cu trotineta pe autostradă

Prea multe accidente, se schimbă Codul Rutier

Ministrul Infrastructurii, Matteo Salvini, a anunțat că lucrează la modificări pentru codul rutier ca răspuns la creșterea statistică a accidentelor rutiere. O atenție deosebită este acordată trotinetelor, folosite în principal de tineri.

Printre măsurile de pe masa ministrului: pedepse mai severe pentru cei care conduc în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor, modificări ale limitelor de viteză pe anumite tronsoane și educație rutieră pentru tineri. Pentru trotinete ar putea fi introduse noi limite de viteză și numere de înmatriculare.

„Pentru cei care folosesc tritineta: cască, înmatriculare, asigurare și bune maniere”, a spus vicepremierul și liderul Ligii, Matteo Salvini.

„Au fost 3.120 de morți pe drumurile italiene anul trecut. Nu se poate: vom lucra la un nou cod rutier”, a anunțat el.

Declarațiile lui Salvini vin după cea mai recentă tragedie de la Roma: un băiat de 24 de ani a fost lovit și ucis de o dubă în ce mergea spre casă cu o trotinetă. Aceasta este a 58-a victimă de la începutul anului.
>>> Accidente cu trotineta electrică la Roma: Doi bărbați, de 23 și 63 de ani, au murit la câteva ore distanță

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia greu găsit loc de muncă

Italia, tot mai greu de găsit un loc de muncă, babysitter cu un euro pe oră: ”Aici nu se caută angajați, ci sclavi”

Descoperire macabră la Verona

Descoperire macabră: cadavrul unei femei găsit după cinci ani de la deces, cineva îi încasa pensia