in

Accidente cu trotineta electrică la Roma: Doi bărbați, de 23 și 63 de ani, au murit la câteva ore distanță

Accidente cu trotineta electrică la Roma. Un băiat de 23 de ani a murit după ce a căzut din vehiculul electric privat pe care îl conducea în zona Cartierului African. Cu câteva ore înainte, un bărbat de 63 de ani a murit, după ce a căzut cu trotineta.

Accidente cu trotineta electrică la Roma

Drama a avut loc în jurul orei 2:00 în noaptea dintre 10 și 11 noiembrie în Piazza Annibaliano. Tânărul a fost remarcat de niște șoferi care treceau, era întins la pământ pe Viale Eritrea. Când a fost solicitat 118, personalul medical al ambulanței nu a putut face nimic decât să constate decesul lui Ramos Kyneth, născut în Filipine, dar rezident nu departe de locul în care și-a pierdut viața de ani de zile.

La fața locului au intervenit agenții grupului II Parioli ai Poliției Locale Roma Capitale. După primele măsurători criminalistice, rezultă că a fost un accident autonom, care nu ar implica alte vehicule. Elemente utile anchetei ar putea proveni din imagini de la camerele de securitate din zonă și de la eventualii martori.

Miriam Ciobanu, tânărul de 23 de ani care a lovit-o și ucis-o este liber. „Alessandro Giovanardi poate lucra, dar nu iese noaptea”

Antonio Supino a murit la bordul unui scuter

Moartea tânărului de 23 de ani urmează unei alte tragedii care a avut loc cu câteva ore înainte, nu departe de Cartierul African și care a implicat întotdeauna un bărbat care conducea o trotinetă elecrică. Miercuri dimineață, Antonio Supino, un locuitor roman de 63 de ani din Prati, și-a pierdut viața. Fatală pentru bărbat a fost căderea din vehiculul electric care a avut loc dimineața la scurt timp după ora 7:30 în via Anapo, în zona Vilei Ada, la Salario. Tot in acest caz ar fi vorba de un accident autonom care nu ar implica alte vehicule.

Alarma a dat-o un rezident din via Anapo speriat de sunetul căderii bărbatului, care s-a ciocnit de alte trotinete parcate pe strada primăriei II. Printre ipotezele că Antonio Supino ar fi putut pierde controlul trotinetei după ce a întâlnit o depresiune a drumului. Cea mai apropiată gaură ar fi însă la aproximativ zece metri distanță de descoperirea cadavrului. O altă ipoteză luată în considerare este că i s-a făcut rău pe neașteptate. Agenții secției de poliție Vescovio anchetează, scrie Roma Today.

Accident lângă Roma, român de 50 de ani spulberat de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului. La volan, un pensionar italian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
crima sinucidere milano

Crimă sau sinucidere? Milano, doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți de nepotul lor împușcați în cap

trufa record 2023

Italia: cea mai scumpă trufă din istorie, scoasă la licitație pentru o sumă record. ”Este la fel de scumpă ca aurul”