in

Crimă sau sinucidere? Milano, doi bătrâni, soț și soție, au fost găsiți de nepotul lor împușcați în cap

Știri Italia: Crimă sau sinucidere? Un cuplu de bătrâni a fost găsit fără viață în apartamentul lor din Milano, Via Maffei 18. Ambii au fost găsiți împușcați în cap.
Cele două cadavre au fost găsite de un nepot care a venit să vadă situația lor deoarece bătrânii nu răspundeau la telefon, scrie corriere.it.

Verona: român de 40 de ani, găsit mort pe canapea, după o noapte de băut cu prietenii

Crimă sau sinucidere la Milano

Un cuplu căsătorit, în vârstă de 84 de ani, a fost găsit mort în jurul orei 21.30 în apartamentul lor de pe Via Maffei nr. 18, în cartierul Porta Romana. Potrivit primelor informații, soțul, fostul stomatolog și chirurg Ernesto Codegoni, și-ar fi împușcat soția, Dolores Fernanda Milani, după care s-a sinucis.

La baza gestului ar putea sta o condiție dificilă legată de starea de sănătate a femeii, care a suferit un atac cerebral în urmă cu un an și este imobilizată într-un scaun cu rotile.

Cadavrele au fost găsite de un nepot al cuplului, care a intrat în apartamentul de la etajul cinci în seara zilei de sâmbătă, 12 noiembrie, deoarece nu reușise să-și contacteze rudele de câteva ore.

Ofițerii de pe mașinile de poliție au ascultat un vecin care a relatat că a auzit zgomote, asemănătoare unor obiecte care cad, în cursul după-amiezii și care ar putea corespunde cu cele două focuri de armă. Anchetatorii interoghează și alți vecini și rude ale cuplului. Femeia a fost împușcată în sufragerie, în scaunul ei cu rotile, apoi bărbatul ar fi îndreptat arma spre el.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Darius Groza, tânăr fotbalist de origine română, la un pas de Naționala Italiei Under 15

Accidente cu trotineta electrică la Roma: Doi bărbați, de 23 și 63 de ani, au murit la câteva ore distanță