in

Palermo, român găsit mort în casă, vecinii nu-l mai văzuseră de câteva zile

Știri ItaliaPalermo, român găsit mort în casă. Un român, a cărui vârstă nu a fost precizată de presa siciliană, a fost găsit în apartamentul său, la câteva ore după deces. Din primele cercetări rezultă că bărbatul a murit de stop cardiac, în urma unei boli cronice de care suferea. Vecinii au dat alarma la carabinieri, după ce aceasta nu mai dădea niciun semn de viață de o lungă perioadă de timp.
>>> Italia, amendat cu 882 de euro pentru că a astupat o groapă în asfalt: ”Nu plătesc niciun cent!”

Palermo, român găsit mort în casă

Descoperirea a venit după ce vecinii nu mai știau nimic de el de câteva zile. Bărbatul a fost găsit mort în apartamentul său din Partinico, în provincia Palermo. Bărbatul ar fi murit în urma unei boli care nu i-a dat nicio șansă.

Bănuind că i s-a întâmplat ceva, vecinii au alertat autoritățile care, odată intrate în casa din Via Terranova, Partinico, au făcut amara descoperire, constatând că bărbatul era fără viață de câteva ore. Descoperirea a fost făcută de carabinieri.

Potrivit celor reconstituite de un medic legist chemat ulterior, bărbatul, de origine română, ar fi fost lovit de un stop cardiac fulminant. Magistratul de la Parchetul din Palermo a restituit astfel cadavrul familiei.

sursa: direttasicilia.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Tentativă de răpire a unui copil la Milano

Milano, o femeie încearcă să răpească un copil de 2 ani dintr-o piață centrală. „L-a luat și a fugit”

Protest absurd activiștilor climatici Roma

”Protest absurd” al activiștilor climatici la Roma: au distrus Fontana di Trevi, înnegrind-o cu cărbune diluat