in

Milano, o femeie încearcă să răpească un copil de 2 ani dintr-o piață centrală. „L-a luat și a fugit”

Tentativă de răpire a unui copil la Milano

O tentativă de răpire a unui copil la Milano a fost zădărnicită duminică după-amiază. S-a întâmplat chiar în centru, în Piazza Aulenti, în zona Porta Nuova. Intervenția a fost confirmată de carabinierii comandamentului provincial milanez. Totul s-a întâmplat în câteva clipe, chiar după șase după-amiază.
>>> A luat copiii și a fugit în România: condamnată la doi ani de închisoare pentru răpire

Tentativă de răpire a unui copil la Milano

Din cele aflate, o tânără de 22 de ani de cetățenie italiană și origine nord-africană a luat un băiețel de 2 ani după ce s-a apropiat de el și a vorbit cu el în timp ce copilul se juca cu niște amici.

Băiețelul se afla în Piazza Aulenti cu părinții săi și fratele de 7 ani. Cu ei și un prieten de familie cu un băiețel de 8 ani. În timp ce mămicile cumpărau o înghețată de la Grom, bărbatul era afară așteptând, iar puțin mai departe cei trei copii. La un moment dat, tânăra de 22 de ani a vorbit cu cei trei copii, apoi l-a prins pe copilul de doi ani și a fugit spre Garibaldi. Tata a observat totul și a început să țipe. Femeia a lăsat copilul.

Dar tatăl copilului a urmărit-o pe femeie, blocând-o după o sută de metri. La fața locului s-au deplasat și carabinierii radioului mobil, care au preluat-o pe tânăra de 22 de ani, acuzând-o pentru răpire. Intervenția a făcut furori în piață, trecătorii adunându-se pentru a înțelege exact ce s-a întâmplat. În final intervenția carabinierilor a fost aplaudată de mulțime, scrie milanotoday.it
>>> Italia, un român a vrut să însceneze răpirea copilului său. ”Mi-au furat maşina. Fiul meu e înăuntru!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
România răspuns cererii ajutor lansată Italia

România a răspuns cererii de ajutor lansată de Italia după inundațiile devastatoare

Palermo român găsit mort în casă

Palermo, român găsit mort în casă, vecinii nu-l mai văzuseră de câteva zile