in

O fată de 23 de ani moare subit, doliu în zona Palermo pentru Arianna Calì

Arianna Calì, de doar 23 de ani, s-a simțit rău acasă și a murit

Tocmai absolvise facultatea, era o fată însorită și veselă, iubită de toți cei care o cunoșteau. Arianna Calì, de doar 23 de ani, s-a simțit rău acasă și a murit. Este un nou deces într-un lung șir de morți subite care au loc în ultima vreme.
>>> Tragedie la o gară din Roma: româncă de 32 de ani se prăbușește și moare pe loc

S-a simțit rău acasă și a murit

Casteldaccia deplânge moartea subită a tinerei Arianna Calì, în vârstă de doar 23 de ani. Fata a murit aseară după ce s-a simțit rău acasă. În ciuda intervenției ambulanței 118, tânăra nu a putut fi salvată, iar cauzele morții par să fie din cauza unui anevrism, relatează „La Voce di Bagheria”. Moartea ar fi putut fi cauzată de un anevrism.

Arianna Calì tocmai își obținuse diploma în psihologie la Universitatea din Palermo și urmase liceul clasic din Bagheria. Era o fată însorită și veselă, iubită de toți cei care o cunoșteau.

Vestea morții ei subite a zguduit profund comunitatea din Casteldaccia și pe toți cei care avuseseră ocazia să o cunoască pe Arianna. Primarul a transmis condoleanțe: „Primarul Giovanni Di Giacinto , președintyele Consiliului și consilierii sunt uniți în durerea familiei Calì pentru pierderea bruscă și prematură a iubitei lor fiice”, se arată pe pagina de Facebook a municipiului Casteldaccia.
>>> S-a simțit rău acasă, jucătorul de rugby Alberto Chatail moare la 25 de ani. „Nu putem înțelege ce s-a întâmplat”

Recent, o româncă de 37 de ani a murit subit la Roma – A fost găsită moartă pe canapea de partenerul ei: „Credeam că doarme”, a declarat acesta. S-a întâmplat la Roma în cartierul Collatino. Femeia de 37 de ani de origine română a murit în urma unei boli neașteptate. Citiți mai multe detalii: >>> Româncă de 37 de ani moare brusc pe canapea la Roma: „Credeam că doarme”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Alertă pentru românii din Italia

Alertă pentru românii din Italia. Grevă generală, inclusiv în transportul public și aerian

Italia greu găsit loc de muncă

Italia, tot mai greu de găsit un loc de muncă, babysitter cu un euro pe oră: ”Aici nu se caută angajați, ci sclavi”