in

Cădere de la zece metri înălțime, doi români morți în urma unui grav accident de muncă în Italia

Doi români morți la muncă în Italia

Doi români morți la muncă în Italia. Un grav accident de muncă din Jolanda di Savoia (provincia Ferrara, regiunea Emilia-Romagna) a dus la moartea a doi muncitori români și la rănirea gravă a unui al treilea. Unul dintre ei a murit la câteva ore de la accident. Acum, la 10 zile distanță, a decedat și al doilea muncitor, care fusese grav rănit.
>>> Italia, accident mortal la locul de muncă, tânăr român de 25 de ani lovit în piept de un trunchi de copac

Doi români morți la muncă în Italia

Costin Ionel, în vârstă de 50 de ani, a murit la spitalul „Bufalini” la zece zile după accidentul de muncă din Jolanda di Savoia care i-a luat viața și lui Cosmin Robert Pricopi, în vârstă de 20 de ani, scrie publicațioa din Ferrara estense.com.

Trei lucrători lucrau la acoperișul unei hale în 15 mai. Nacela în care se aflau s-a răsturnat, iar cei trei au căzut în gol de la 10 metri și fost toți grav răniți. Toți de origine română, muncitorii erau angajați ai firmei Coper System din Mesola.

La câteva ore de la accident a murit Cosmin Robert Pricopi, în vârstă de 20 de ani. Nu a reușit să supraviețuiască nici Costin Ionel, care in urma accidentului a fost dus cu o ambulanta aeriana la spitalul ‘Bufalini’ din Cesena. Costin Ionel a luptat zece zile inainte de a se preda traumatismelor grave suferite.
>>> Italia, muncitor agricol român rănit grav, și-a prins piciorul într-o freză, dus cu elicopterul la spital

Procuratura din Ferrara anchetează

Când paramedicii au ajuns la fața locului (un depozit de deșeuri administrat de spa Area Impianti), Ionel părea a fi cel mai grav dintre cei trei români răniți. Chiar mai grav decât tânărul Pricopi, care în schimb a murit la câteva ore după cădere, la spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost transportat de urgență și cu o ambulanță aeriană. Pe de altă parte, condițiile tatălui lui Pricopi, un bărbat de 48 de ani care a ajuns la spitalul Cona într-o ambulanță, erau mai puțin grave.

Procuratura din Ferrara investighează accidentul și este responsabil de evaluarea cazului pentru a face lumină asupra dinamicii faptului și pentru a constata orice responsabilitate. Conform primelor reconstrucții, cei trei muncitori, angajați ai unei companii din Mesola, erau împreună în coșul elevator când acesta s-a răsturnat brusc, făcându-i să cadă în gol.
>>> Italia, muncitor român de 38 de ani, mort la locul de muncă, strivit de o grindă în timp ce lucra la casa ministrului Justiției

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]
Tragedie Roma băiețel murit înecat piscină

Tragedie la Roma: un băiețel de trei ani a murit înecat în piscină, alarma dată cu întârziere

italiancă înjunghiat partenerul român

O italiancă de 45 de ani și-a înjunghiat iubitul român: l-a surprins cu o altă femeie