in

VIDEO – Nebunie totală la Napoli, trei români mergeau cu spatele pe șoseaua de centură: „Nu mai aveam benzină”

cu spatele pe șoseaua de centură la Napoli

Cu spatele pe șoseaua de centură la Napoli. Șoferul și pasagerii SUV-ului care a declanșat panică pe stradă pentru că au inversat o porțiune a șoselei de centură Napoli au fost identificați: o cursă nebună documentată de videoclipurile înregistrate de cei prezenți și publicate de deputatul Francesco Emilio Borrelli.
>>> Situație scăpată de sub control în Italia, oamenii își fac dreptate singuri: VIDEO – Hoț linșat la Roma de mulțimea furioasă

Cu spatele pe șoseaua de centură la Napoli

Au fost identificați ocupanții mașinii, protagoniștii videoclipului care a ajuns pe Tik Tok. Acest lucru a fost făcut cunoscut încă o dată de deputatul Borrelli care, primind sesizări de la cetățeni, a raportat episodul, trimițând materialul vehiculat online către Poliția Municipală.

Conform celor reieșite, atunci când membrii echipei de urgență Tangenziale Spa s-au apropiat de mașină, au identificat în interior trei persoane, toate de naționalitate română și care în acel moment păreau în stare de confuzie.
>>> VIDEO – bătaie între două grupuri de români la Gela, șase arestați pentru tentativă de omor și încăierare

„Nu mai aveam benzină”

Cei trei au explicat că aproape că rămăseseră fără combustibil și au făcut marșarier pe șoseaua de centură pentru a ajunge la cea mai apropiată benzinărie, care se afla în spatele lor, pentru a alimenta. O justificare care, totuși, nu are nicio bază, deoarece conducerea lor nesăbuită ar fi putut pune serios în pericol siguranța celorlalți.

„Ne așteptam ca plângerea să se încheie într-un mod foarte diferit. Dacă ar fi provocat un accident, ar fi ucis pe cineva, ar fi provocat un masacru? Acest climat de permisivitate ne duce la catastrofă, străzile devin aglomerate de delincvenți, criminali, nebuni și iresponsabili care oricum scapă mereu cu puțin. Nici de această dată, fără arestări sau măcar confiscarea vehiculului” – este comentariul lui Borrelli.
>>> Video șoc la Sondrio, un străin dă cu pumnii și picioarele în mașina carabinierilor, apoi se urcă pe capotă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tragedie bologna

Bologna: o femeie a încearcat să-și otrăvească mama, apoi s-a sinucis sărind pe fereastră de la etajul cinci

Bari, furt de mașină în 12 secunde

VIDEO – La Bari hoții îți fură mașina în 12 secunde. Tehnica este întotdeauna aceeași