in

Tânăr român de 17 ani ucis în accident la Caravaggio, mergea cu scuterul să-și vadă iubita

Alin Costin Marin Varna ucis la CaravaggioTragedie la Caravaggio, o mașină lovește un scuter: un român de 17 ani a murit noaptea după un zbor de 5 metri. Tânărul se ducea să-și viziteze iubita.

Un accident teribil în Caravaggio (Bergamo) s-a încheiat cu moartea tragică a unui tânăr de 17 ani pe scuterul său. Ciocnirea a avut loc în seara de marți, 6 decembrie, când vehiculul cu două roți al tânărului s-a izbit de un autoturism care l-a lovit făcându-l să zboare 5 metri. Ajutorul a fost inutil.

Român de 32 de ani pe scuter, ucis într-un accident la Lanuvio, pe via Nettunenese

Ciocnire între o mașină și un scuter: Alin Costin Marin Varna ucis la Caravaggio

Alin Costin Marin Varna ucis la Caravaggio – Era ora 22.30, marți, 6 decembrie, când scuterul pe care se afla tânărul de 17 ani a intrat în coliziune cu o mașină.

Accidentul, așa cum a fost reconstituit de ziarul local „Bergamo News”, a avut loc de-a lungul fostului drum statal 11. Potrivit unei reconstrucții inițiale, băiatul tocmai trecuse de curba monumentului aviatorului Giannino Ancillotto când mașina, un Fiat Punto, probabil l-a lovit în încercarea de a depăși.

După impactul frontal, scuterul a fost aruncat la distanță de 5 metri ajungând pe iarba înghețată de la marginea carosabilului, în timp ce tânărul de 17 ani a rămas fără viață pe asfalt.

Român de 37 de ani moare în accident de motocicletă în Brescia, peste o lună urma să fie tată

Nu a putut fi salvat

Alin Costin Marin Varna ucis la Caravaggio – La fața locului au intervenit operatorii 188 cu ambulanță și automedicală. Din păcate, nu au putut face altceva decât să constate decesul tânărului de 17 ani.

Carabinierii de la Treviglio au ajuns și ei la locul accidentului împreună cu pompierii pentru a asigura siguranța porțiunii de drum.

La scurt timp, auzind vestea tragediei, prietenii tânărului de 17 ani au sosit împreună cu familia și iubita lui.

Dinamica accidentului este investigată de anchetatori. Fiatul Punto care l-a lovit pe tânărul de 17 ani, conform unei inițiale reconstrucții, ar fi putut intra pe banda parcursă de tânăr în timpul unei depășiri, lovindu-l chiar în plin.

Italia, tânără româncă de 25 de ani, accident mortal de motocicletă pe un drum denivelat

Victima era în drum spre iubita lui

Numele victimei este Alin Marin Costin Varna, era de origine română și locuia în Caravaggio, scrie Eco di Bergamo.

În noaptea tragediei se afla în drum spre Mozzanica, unde locuia logodnica lui. Mașina care l-a lovit, în schimb, circula de-a lungul fostei Padana Superiore în direcția Caravaggio.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
meloni amenintari

Italia, amenințări adresate Giorgiei Meloni: ”Este nevoie de moartea ta și a fiicei tale”. Poliția intervine

Italienii fac foamea: Istat, vânzările la alimente au scăzut brusc în octombrie cu 7,9%. „Mai puțină hrană la copii”