in

Italia: moare subit la 58 de ani, în ultima zi de muncă, în timp ce sărbătorea cu colegii pensionarea

Italia: moare subit la 58 de ani, în ultima zi de muncă. Michele Barco a murit la locul de muncă situat în localitatea Piazzola sul Brenta (Padova), unde lucra de 30 de ani. A adus produse de patiserie pentru a-și sărbători pensionarea, însă s-a prăbușit la câțiva metri de colegii săi. Încercările disperate de a-l resuscita au fost zadarnice, scrie corrieredelveneto.it.

Citește și: Italia: Angela a murit la 24 de ani după ce a ieșit de la spital, venise pentru că îi curgea sânge din nas

Italia, moare subit la 58 de ani, în ultima zi de muncă

O boală subită, ieri dimineață, l-a lăsat fără șanse pe Michele Barco, în vârstă de 58 de ani, din Piazzola sul Brenta, în provincia Padova. Lucrător la compania de confecții Belvest, el trebuia să sărbătorească ultima zi de lucru înainte de pensionare pe 31 ianuarie. A adus chiar și câteva sticle pentru un toast, dar s-a prăbușit brusc la pământ.

Ajutorul a fost chemat imediat de colegi, dar odată ajunși la fața locului, muncitorii nu au putut decât să concluzioneze că bărbatul murise, cel mai probabil în urma unui atac de cord. Ar fi trebuit să fie o zi de sărbătoare, după atâția ani de muncă asiduă, și, de fapt, adusese chiar și produse de patiserie pentru companie.

Tragedia a lăsat întreaga companie în stare de șoc, atât de mult încât operațiunile au fost suspendate imediat: un fel de omagiu tăcut adus unei persoane pe care toată lumea o cunoștea și o respecta.

Cei 30 de ani în companie

Timp de treizeci de ani, Michele Barco a lucrat ca ofițer de control al calității la Belvest, o companie fondată la mijlocul anilor 1960 și specializată în croitorie. O sarcină pe cât de importantă, pe atât de precisă și specifică, pentru care este necesar să se cunoască în detaliu țesăturile, tehnicile și modelele.

Nu era căsătorit și nu avea copii; locuia cu mama sa, acum foarte în vârstă, în Piazzola, un oraș pe care nu voia să-l părăsească niciodată. Colegii săi încă nu pot trece peste această înfrângere, mai ales când ar fi trebuit să îl sărbătorească.

Astăzi ar fi fost prima lui zi de pensionar: după mai bine de treizeci de ani, nu l-ar mai fi găsit privind la calitatea produselor, căutând eventuale defecte sau erori de fabricație. Era un veteran al meseriei și mulți fuseseră sub aripa lui, observându-l și învățând din experiența lui.

Potrivit celor care l-au cunoscut, Michele Barco nu a avut niciodată probleme cardiace și nimic nu ar fi sugerat că ar fi putut fi lovit de o boală subită. Bărbatul lasă în urmă pe mama sa Gabriella, trei surori și un frate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 20 In medie: 4.3]

Se numea Ioan Pușcașu bărbatul de 45 de ani lovit și ucis pe via Aurelia de o mașină

Moare clinică Italia operație estetică

Moare într-o clinică din Italia, la 49 de ani, după o operație estetică la abdomen, trebuia să fie externată dimineața