in

Dr. Maria Rita Gismondo: cu temperaturile calde, măștile devin incubator pentru bacterii și viruși

Știri Italia: Dr. Maria Rita Gismondo: cu temperaturi mari, măștile devin incubator pentru bacterii și viruși.

Măștile devin incubator pentru bacterii și viruși

„A purta masca cu aceste temperaturi exterioare”, crescute brusc spre valorile de vară, „nu este doar un prejudiciu pentru că suferi și mai mult de căldură”. Și nu doar pentru că în acest sezon „măștile produc și reacții cutanate, de la izbucniri de acnee la diverse erupții” . Este „un prejudiciu” mai ales pentru că „măștile riscă astfel să devină incubatoare pentru bacteriile și virusurile pe care le respirăm” .

Maria Rita Gismondo, directorul Laboratorului de microbiologie clinică, virologie și diagnosticare a bio-urgențelor de la spitalul Sacco din Milano, explică acest lucru la Adnkronos, după apelul subsecretarului pentru Educație, Rossano Sasso, care cere revocarea obligației de mască la școală.

Se elimină TOATE RESTRICȚIILE de intrare în România. Fără certificat Covid, fără mască

„Absolut renunțați la măști, imediat” , spune medicul. „Micromediul care este produs cu măștile dintre respirația noastră care ar putea emite bacterii și viruși pe care îi întâlnește, iar umiditatea respirației noastre și căldura – susține el – este incubatorul perfect”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 25 In medie: 4.4]
despagubiri vaccin italia

Italia, DESPĂGUBIRI de 77.468 de euro rudelor unei femei care a decedat din cauza reacției la vaccinul Corona

violenta femeie

Italia, viața de coșmar a unei românce, alături de soțul ei: ”O să te omor și apoi voi fi fericit să merg la închisoare”