in

Italia, viața de coșmar a unei românce, alături de soțul ei: ”O să te omor și apoi voi fi fericit să merg la închisoare”

Știri Italia – viața de coșmar a unei românce, alături de soțul ei: ”O să te omor și apoi voi fi fericit să merg la închisoare”.

Luni întregi de hărțuire, insulte și violență. Până duminică seara, când carabinierii au ajuns la o familie de români din Vedelago, o comună din provincia Treviso, regiunea Veneto, și l-au arestat pe soțul violent, după un alt episod de certuri și violențe îndreptate asupra femeii, scrie tribunatreviso.it.

Italia, viața de coșmar a unei românce

Strigătele au atras atenția în jurul casei cuplului din Vedelago. La sosirea carabinierilor, bărbatul continua să-și manifeste violența împotriva femeii și nu se liniștea. Apelul ar fi venit de la vecini care au auzit țipetele bărbatului, un român de 41 de ani.

Ținta furiei sale a fost soția sa, căreia i-a adresat numeroase amenințări după o ceartă ale cărei motive nu se cunosc. ”Te omor, te omor, te omor cu mâinile mele” a fost una dintre frazele pe care acesta i le-a adresat femeii duminică seara.

Apoi a continuat să o sperie, amintindu-i de trecutul său în închisoare pentru alte violențe. ”O să te omor și apoi voi fi fericit să merg la închisoare”, a strigat el la ea.

Italia, două românce, mamă și fiică, hărțuite de mai bine de un an de un conațional, carabinierii l-au reținut pe bărbat

A aruncat cu televizorul după ea

De data aceasta însă, strigătele și agitația au atras atenția în jurul casei cuplului din Vedelago. La sosirea carabinierilor, bărbatul continua să urle împotriva femeii și nu se liniștea. După ce l-au prins în flagrant, carabinierii l-au arestat și l-au dus la secția de carabinieri, în așteptarea unui proces sumar.

Nu este prima dată când bărbatul de 41 de ani își atacă partenera. La începutul anului, în urma unei certuri, acesta aruncase chiar și un televizor în ea, lovind-o și rănind-o. Apoi, de parcă nu ar fi fost de ajuns, o lăsase pe scări, în afara casei, toată noaptea.

Alte episoade aveau să apară și în săptămânile următoare, cu alte amenințări cu moartea și insulte de diferite tipuri. Un climat de teroare psihologică și rele tratamente care a împiedicat-o pe femeie să se revolte.

I-a fost greu să găsească puterea de a-și învinge teama și de a merge la poliție pentru a-și denunța partenerul violent. Dar situația din acea casă a fost monitorizată îndeaproape, până când apelul la carabinieri, duminică, a pus capăt violențelor bărbatului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Dr. Maria Rita Gismondo: cu temperaturile calde, măștile devin incubator pentru bacterii și viruși

alegeri forta dreptei

Partidul lui Orban, Forța Dreptei, și-a deschis oficial o filială în Italia, iată componența conducerii interimare