in

Caserta, italiancă înjunghiată de românul care îi îngrijea soțul. „Băuse peste 2 litri de vin”

Italiancă înjunghiată de românul care îi îngrijea soțul

Italiancă înjunghiată de românul care îi îngrijea soțul. Carabinierii investighează rănirea unei femei din Pietramelara, în Caserta. Femeia a fost înjunghiată de românul care avea grijă de soțul ei. Se pare că românul băuse foarte mult, „peste 2 litri de vin”. Evenimentul s-a petrecut sâmbătă seara.
>>> Citiți și: Brescia, o româncă și-a înjunghiat iubitul pentru că a crezut că o înșală. A fost oprită cu greu de carabinieri

Italiancă înjunghiată de românul care îi îngrijea soțul

Momente de frică la Pietramelara, unde sâmbătă seara un bărbat de origine română a înjunghiat o localnică, Angela G.. Episodul a avut loc în centrul istoric, mai exact în via Croci. În jurul orei 23.00, femeia de 50 de ani din Pietramelara a fost lovită de bărbat, care lucrează la ea acasă de câțiva ani ca îngrijitor pentru Antonio D.R, soțul Angelei, bolnav de Parkinson.

Înainte de a lua cuțitul, românul și femeia de 50 de ani din Pietramelara se certaseră violent. Din fericire, loviturile date de îngrijitor au rănit-o doar superficial pe femeie, care a suferit câteva tăieturi la picior și la nivelul abdomenului inferior. După ce a fost lovită, femeia a cerut imediat ajutor. La fața locului au sosit apoi carabinierii și echipa medicală 118.
>>> Citiți și: Îngrijitoare de 38 de ani ucisă prin înjunghiere în casa unde locuia în Italia, o altă rudă găsită rănită în fața casei

Italianca NU a depus plângere

La sosirea lor, militarii l-au gasit pe îngrijitorul roman in fata usii casei celor doi soti pietramelaresi, intr-o evidenta stare de confuzie. Cadrele sanitare au tratat-o ​​pe femeie, care era vizibil șocată de cele întâmplate. Femeia de 50 de ani nu a pierdut mult sânge și nu a trebuit să fie dusă la spital. Ea le-a explicat apoi militarilor dinamica cu care a avut loc povestea.
Potrivit primelor zvonuri, s-ar părea că înainte de dispută îngrijitorul băuse peste doi litri de vin, pierzându-și total rațiunea. În ciuda pericolului, însă, femeia de 50 de ani a decis, cel puțin pentru moment, să nu-și denunte atacatorul, scrie Il Mattino.
>>> Citiți și: Italia: arestată ”Madame Somnifer”, îngrijitoarea care adormea bătrânele, apoi le lua banii, bijuteriile și ceasurile

Românul a fugit din spital

Odată adusă situația sub control, îngrijitorul a fost dus la spitalul Piedimonte Matese, în stare de libertate, dată fiind absența unei plângeri. Revenindu-și insa, profitand de absenta carabinierilor, a abandonat spitalul din Matese, pierzand rapid urma. Conform zvonurilor din ultimele ore, nu este deloc exclus ca agresorul să decidă întoarcerea în România: ipoteză care nu trebuie exclusă.

Dar nici nu este exclus ca îngrijitorul să revină la Pietramelara pentru a-și cere scuze de la Angela și soțul ei, pentru care lucrase deja de câțiva ani și cu care stabilise o relație bună. Indicativ în acest sens este nedenunțarea de către victima atacului care, totuși, s-ar putea răzgândi. Dacă s-ar întâmpla asta, atunci s-ar schimba mai multe lucruri.
Desigur, povestea de aseară i-a zguduit pe locuitorii orașului din zona Caserta de sus, care locuiesc de ani de zile împreună cu vasta comunitate locală românească, mai scrie Il Mattino.
>>> Citiți și: Șoc la Napoli: mama renumitului TikTok-er ”Con mollica o senza” ucisă cu un ciocan, strangulată, apoi incendiată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Tragedie Siracusa tânăr moare înecat

Tragedie la Siracusa, în Sicilia: tânăr de 35 de ani moare înecat după ce a salvat doi adolescenți de la înec

Torino insultată bătută obligată

Torino: insultată, bătută și obligată să doarmă pe balcon, ani de zile de iad din cauza badantei