in

Brescia, o româncă și-a înjunghiat iubitul pentru că a crezut că o înșală. A fost oprită cu greu de carabinieri

Brescia, românca geloasă și-a atacat iubitul


Brescia, românca geloasă și-a atacat iubitul – Ar fi gelozia motivul înjunghierii unui bărbat care a avut loc zilele trecute la Brescia. O femeie de 37 de ani și-a atacat iubitul în toiul nopții pentru că se temea că o înșală. Femeia a fost oprită cu greu de carabinieri și dusă la cazarmă.
>>> Citește și: Caserta, italiancă înjunghiată de românul care îi îngrijea soțul. „Băuse peste 2 litri de vin”

Brescia, românca geloasă și-a atacat iubitul

Potrivit Brescia Today, incidentul a avut loc în noaptea dintre sâmbătă 15 și duminică 16 aprilie la Brescia, într-o casă din via Milano. O adevărată noapte de teroare pentru victimă.
Potrivit celor reconstruite de carabinieri, femeia de 37 de ani de origine română s-a prezentat în toiul nopții la casa iubitului ei, înarmată cu un cuțit mare de bucătărie . De îndată ce el a deschis ușa, ea ar fi încercat să-l înjunghie.
>>> Citește și: „Nu ai grijă de copiii noștri” apoi l-a înjunghiat pe partener în piept, româncă arestată la Mentana

Au intervenit carabinierii

Barbatul a reusit sa se apere si in cearta cu iubita a suferit doar răni superficiale . Țipetele femeii și cererile de ajutor ale bărbatului au atras atenția vecinilor, care au sunat imediat la 112.
La fața locului au intervenit carabinierii, care s-au chinuit mult să o oprească pe femeia aflată în criză de furie. După ce a fost blocată, tânăra de 37 de ani a fost dusă mai întâi la cazarmă și apoi la Spitalul Civil din Brescia, din cauza stării puternice de agitație în care se afla.

Femeia a fost denunțată pentru ultraj, acum rămâne la latitudinea iubitului să decidă dacă va depune sau nu plângere pentru agresiune.
>>> Citește și: Roma, ceartă de Paștele catolic, o româncă și-a înjunghiat partenerul italian în cap

Ceartă de gelozie

Din ceea ce a reieșit, gelozia ar sta la baza agresiunii . Se pare că cuplul se certase pe suspiciunile bărbatului de 37 de ani: femeia se temea că iubitul ei o înșală. Așa că femeia s-a prezentat la el acasă în toiul nopții, gândindu-se să-și prindă iubitul în flagrant, dar bărbatul nu era în compania altor persoane.
>>> Citește și: Italia, româncă înjunghiată mortal de soț, crima s-a petrecut cu copilul în casă, bărbatul s-a predat după câteva ore

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman arestat monza

Monza, român arestat pentru că și-a bătut soția de față cu fiicele lor, una dintre ele a reușit să cheme poliția

Se măresc salariile în Italia

Se măresc salariile în Italia, decretul va fi aprobat săptămâna viitoare