in

Caserta, viață de coșmar în familie: româncă maltrată de soț, obligată de soacră și cumnată să fure

Pe 1 aprilie, Poliția de Stat l-a arestat pe Ciurariu Tonicel, român de 24 de ani, în executarea unui mandat de arestare emis de judecătorul de instrucție de la tribunalul din Santa Maria Capua Vetere (Caserta), la cererea procuraturii.

Măsuri au fost luate și împotriva mamei și surorii bărbatului, Tercuța și Doina, pe numele cărora a fost emis un ordin de interdicție a șederii în localitatea Curti, în provincia Caserta. Cei trei s-au făcut vinovați, cu titlu diferit, de rele tratamente în familie, violență și amenințare pentru constrângerea altora să comită infracțiuni, vătămare corporală multiagravată și sechestrare de persoană agravată în complicitate.

Ancheta a permis să se descopere multiple comportamente abuzive ale cetățeanului român împotriva soției, cu complicitatea rudelor.

Victima suferea abuzuri fizice și morale umilitoare și intolerabile, era închisă în casă zile la rând, era bătută, chiar și cu obiecte contondente, și constrânsă să fure din mai multe magazine, fiind agresată când refuza să comită infracțiuni.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Și-a ucis fără nicio remușcare mama și sora la Verona. Român condamnat la închisoare pe viață

Diaspora, musafirul inoportun al României