in

Cât de greu este în Italia să găsești un loc de muncă după vârsta de 50 de ani: „Nu găsesc nimic nicăieri”

„După 20 de ani de carieră onorabilă mă aflu în mijlocul străzii: nu există oportunități pentru noi cei 50 de ani”. O femeie din Italia de 50 de ani scrie cum a rămas fără muncă de la o zi la alta și apoi nu a mai reușit să se angajeze nicăieri. Femeia a scris o scrisoare, publicată de Fanpage.it în care explică cum își caută de câțiva ani de lucru. : „Nu mai sunt oportunități pentru noi, care la 50 de ani suntem încă prea departe de pensionare, dar deja luați în considerare. vechi pentru lumea muncii. Și statul cu siguranță nu ne ajută.”

Angajată ca vânzătoare într-o parfumerie la Roma: „450 de euro pe lună normă întreagă. Am renunțat”

Scrisoarea unei femei de 50 de ani din Italia care nu găsește nimic de muncă

După ce am încheiat o experiență de muncă importantă, sunt în continuare în căutarea unui loc de muncă. Cred că nu există nimic pentru noi, cei de cincizeci de ani.

De 20 de ani mi-am petrecut profesionalismul, timpul și energia în numele poporului italian. Și după 20 de ani de carieră onorabilă nu mi-au reînnoit contractul, aruncându-mă în mijlocul străzii de pe o zi pe alta.

Studentă la Roma, a vrut să se angajeze la un supermarket: „500 de euro pentru full time”

De doi ani încerc cu toată puterea să recreez o situație de muncă nouă și valabilă. Dar nu e nimic de făcut. Nu găsesc nimic nicăieri.

Nu mai există oportunități pentru noi, care la 50 de ani suntem încă prea departe de pensionare, dar deja considerați prea bătrâni pentru lumea muncii. Și statul cu siguranță nu ne ajută. Taților și mamelor adulți tineri li se refuză orice oportunitate.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Consulul general al României la Bologna, intervenții pentru dezvoltarea relațiilor economice și culturale pentru românii din Italia

Scene de groază la Prima Porta, bătaie între români cu bâte și răngi, un participant a fost lovit intenționat de o mașină