in

Caz dramatic la Latina, tânără de 21 de ani, a murit în urma unei operații estetice primită cadou din partea familiei

O tânără, în vârstă de 21 de ani, a murit după ce operația estetică la nas, primită cadou din partea familiei, a mers prost. Maria Chiara Mete a intrat în comă după procedura chirurgicală de la private clinica Casa del Sole din Formia, provincia Latina, și a murit, din păcate, la scurt timp după aceea, scrie Il Messagerro.

Tânăra era nemulțumită de aspectul ei și a fost încântată când a primit banii pentru remodelarea nasului. A călătorit la clinica din Formia, pe 17 iunie, pentru procedura de rinoplastie.

Operația a decurs rău, Maria a intrat în stop cardiac și a ajuns în comă. A fost transportată de urgență într-un alt spital din Latina, unde doctorii au anunțat familia că se află în moarte cerebrală. La scurt timp după tânăra a murit.

Nu a fost clar ce s-a întâmplat, dar avocații familiei au obținut o hotărâre judecătorească pentru analiza tubului respirator folosit în operație, sub suspiciunea că alimentarea cu oxigen a fost întreruptă într-un fel.

Familia a afirmat, de asemenea, că Maria ar fi putut avea o reacție proastă la medicamentele utilizate pentru scăderea tensiunii arteriale și reducerea sângerării în timpul intervenției chirurgicale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Venise în Italia de o lună, tânăr român de 30 de ani, mort la locul de muncă, strivit de un utilaj agricol

Tragediile emigrării: un român din Italia și-a pus capăt zilelor, după ce a fost părăsit de nevastă și copii